Elszöknék otthonról, hogy beszéljem le magam?
Ha leakarod magad beszélni róla az azt jelenti hogy nem is akarod-nem vagy benne biztos. Ha nem vagy eléggé elhatározott akkor ne tedd meg.
Egyébként hány éves vagy? És van kereseted? Valami amiből el tudod tartani magad? Szakma? Számoltál az ember kereskedőkkel? Hidd el ez cseppet sem vicc kérdése.
14L
Tudok pénzt kivenni a bankból, apám pin kódjával, lenne elég pénzem egy ideig, egy felnőtt ismerősöm befogadna (24L) aztán csak lenne valami. Az emberkereskedőktől nem tartok, ugyanis akkor utaznék, amikor sok ember így(pl Ünnepek) nehezebb dolguk lenne, plusz egy kés mindig van a zsebemben. Azért kérdeztem, hogy hogyan beszéljem le magam, mert tudom, ha egyszer bedühödök elhatározom magam és megyek...
14 évesen???? o.O
Megfagysz, éhenhalsz, vagy eladnak ku*vának...
Szerintem ha mész, inkább most télen menj, mert a család legalább tud fűtést spórolni rajtad:)
Ez egy vicc ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!