Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elszöknék otthonról, hogy...

Elszöknék otthonról, hogy beszéljem le magam?

Figyelt kérdés
Ha rosszabbra fordulnak a családi botrányok, akkor elszököm otthonról, mindent kiterveltem, mert már elég régóta tervezgetem. Csak jó időben kellene elmennem, a tervem elég részletes és szerintem sikerülne is, talán lenne is kihez mennem, aki nem adna ki, a cél Románia vagy Budapest, de Budapesten könnyebben elkaphatnak. Telje külső változtatással is kockázatos Bp. Hogy beszéljem le magam? Lécci értelmes válaszokat valós kérdés!

2012. dec. 12. 17:12
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
73%
Figyelj, a mi családunk is nagyon zűrös, mégsem akarok elmenekülni. A szüleim elváltak, mikor anya terhes lett a húgommal, apámnak évekig szeretője volt, utána jött egy vadidegen csaj, aki később az albérlőnk lett, a papám rákban meghalt, a másik mamám le se szar minket, a nagynénémnek kivették a méhét, a nagybátyámnak meghalt az apukája, a barátnőm majdnem meghalt egy műtét közben, az egyik unokatesóm felvágta az ereit, a másik drogos, rehabon volt, majd terhes lett, de abortuszra ment, de itt vagyok és kész, muszáj bírni
2012. dec. 12. 17:58
 22/37 A kérdező kommentje:
A maskírozáshoz értek, magamtól tanultam, tehát meg tudom változtatni smink és anyagok segítségével az arcformámat
2012. dec. 12. 17:59
 23/37 A kérdező kommentje:
Különben sem vagyok olyan, mint a többi velem egyidős, ezért magányos is vagyok és ez egy indokkal több, hogy ahhoz menjek, aki megért
2012. dec. 12. 18:01
 24/37 anonim ***** válasza:
9%

PÁR családi botrány:

-az unokatesóm drogozik

-apám prostizik és semmit sem segít otthon, ezért megy ezerrel a veszekedés

-a másik unokatesóm férje prostizik(pedig az az unokatesóm is prosti)

-a papám haldoklik

...

szállj be a családi vállalkozásba :D:D

2012. dec. 12. 18:06
 25/37 anonim ***** válasza:
3%
Kérj egy időpontot Csernus dr-tól, majd ő lebeszél:)
2012. dec. 12. 18:14
 26/37 anonim ***** válasza:
60%
Fogalmad nincs mi vár rád a világban. Ez nem egy kalandsorozat a tv-ben, hanem az életed. A 24 éves kor soknak tűnik, de ha bujtat a szüleid elől, akkor egy hülye lehet az is! Maradj otthon 14 évesen, még legalább két évet bírj ki és akkor legalább már munkát vállalhatsz, és a jog sem tart otthon. Az már valami. Ez így esélytelen, még ha egy-két krimi sorozatból sokat is tanultál, ez egy vicc.
2012. dec. 12. 19:25
 27/37 anonim ***** válasza:
68%
Ne tudom van-e még leetőséged a felvételiden változtatni, de ha igen, menj egy távolabbi gimibe!Ez a LEGJOBB MEGOLDÁS a helyzetedben!!
2012. dec. 12. 20:14
 28/37 anonim válasza:
35%

Hmm.. A leirtak alapjan okosabb vagy, mint korodbeliek. Persze ez nem jelenti azt, h nem vagy idiota. Az igazan menok 16ig meg varnak, mig szembeszallnak a rendszerrel, s itt a rendszer egy eufemizmus.

Oke felfogtuk, nyomorult vagy, szenvedsz, orlodsz, felsz... De noj mar fel vegre. Igen, neked most kell, bezzeg a tobbi marhanak van meg nehany eve plazazazni, vagy hogy mondjak tiniul?

Igen a ki nem mondott valaszodra, az a valaszom, hogyha fer elbanast akarsz, akkor rossz csaladot valasztottal, sot inkabb rossz fajt.

2012. dec. 13. 20:57
 29/37 anonim ***** válasza:

nagyon fiatal vagy még és nem látsz minden veszélyt, hidd el én most vagyok 21 de 14 évesen én is azt képzeltem, hogy majd amint nagykorú leszek elköltözöm itthonról, egyedül fogok lakni, önálló leszek stb, itthon is borzasztó volt a hangulat állandóan

nem fogok hosszasan írni hogy miért ne szökj meg, úgyis e döntöd el, lényeg a lényeg: megbánnád! maradnál egyedül, kiüresedve, céltalanul. ha nem azonnal, hanem jóval később, de: megbánnád.

2012. dec. 14. 11:31
 30/37 anonim ***** válasza:

a pénz meg semmi, elfogy, feléled és aztán senki nem segít rajtad

Romániába meg ne menj!

2012. dec. 14. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!