Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elszöknék otthonról, hogy...

Elszöknék otthonról, hogy beszéljem le magam?

Figyelt kérdés
Ha rosszabbra fordulnak a családi botrányok, akkor elszököm otthonról, mindent kiterveltem, mert már elég régóta tervezgetem. Csak jó időben kellene elmennem, a tervem elég részletes és szerintem sikerülne is, talán lenne is kihez mennem, aki nem adna ki, a cél Románia vagy Budapest, de Budapesten könnyebben elkaphatnak. Telje külső változtatással is kockázatos Bp. Hogy beszéljem le magam? Lécci értelmes válaszokat valós kérdés!

2012. dec. 12. 17:12
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Gondolom Magyarországon laksz. Bejössz Pestre... eladnak k*rvának, kimész Romániába.. románul se tudsz.. Mi értelme van ennek? Szerintem légy erős! Ne menekülj el a problémáid elől! Amúgy részvétem, tényleg! :)
2012. dec. 15. 22:56
 32/37 anonim ***** válasza:
Írj nekem, ha még mindig rágódsz! Hasonló helyzetben voltam.
2012. dec. 17. 01:17
 33/37 anonim válasza:
Szerintem először is gondold át, hogy ennek van értelme, tényleg nincsen jobb megoldás, ha el is mész mihez fogsz kezdeni? Gondold jól át! Szerintem butaság, de te tudod.
2013. jan. 12. 13:35
 34/37 anonim válasza:
Vajon most mi van vele.
2017. febr. 7. 14:34
 35/37 anonim válasza:
Ha már nagyon gáz a helyzet, próbáld meg... de szerintem úgyis el fognak kapni.
2018. okt. 27. 10:28
 36/37 Huhuka111 válasza:
2012...de reg volt... 2 evvel idosebb nalam... banyek. remelem megoldodott a dolog 🙁
2019. júl. 15. 23:27
 37/37 anonim válasza:

9 évvel később...

Érdekelne a sztori vége🙃

Vajon hogyan végződött??

2021. jún. 5. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!