Elszöknék otthonról, hogy beszéljem le magam?
Figyelt kérdés
Ha rosszabbra fordulnak a családi botrányok, akkor elszököm otthonról, mindent kiterveltem, mert már elég régóta tervezgetem. Csak jó időben kellene elmennem, a tervem elég részletes és szerintem sikerülne is, talán lenne is kihez mennem, aki nem adna ki, a cél Románia vagy Budapest, de Budapesten könnyebben elkaphatnak. Telje külső változtatással is kockázatos Bp. Hogy beszéljem le magam? Lécci értelmes válaszokat valós kérdés!#Budapest #család #külföld #otthon #veszekedés #változtatás #Románia #botrány #családi botrány #szökés otthonról
2012. dec. 12. 17:12
31/37 anonim válasza:
Gondolom Magyarországon laksz. Bejössz Pestre... eladnak k*rvának, kimész Romániába.. románul se tudsz.. Mi értelme van ennek? Szerintem légy erős! Ne menekülj el a problémáid elől! Amúgy részvétem, tényleg! :)
32/37 anonim válasza:
Írj nekem, ha még mindig rágódsz! Hasonló helyzetben voltam.
33/37 anonim válasza:
Szerintem először is gondold át, hogy ennek van értelme, tényleg nincsen jobb megoldás, ha el is mész mihez fogsz kezdeni? Gondold jól át! Szerintem butaság, de te tudod.
35/37 anonim válasza:
Ha már nagyon gáz a helyzet, próbáld meg... de szerintem úgyis el fognak kapni.
36/37 Huhuka111 válasza:
2012...de reg volt... 2 evvel idosebb nalam... banyek. remelem megoldodott a dolog 🙁
37/37 anonim válasza:
9 évvel később...
Érdekelne a sztori vége🙃
Vajon hogyan végződött??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!