Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elszöknék otthonról, hogy...

Elszöknék otthonról, hogy beszéljem le magam?

Figyelt kérdés
Ha rosszabbra fordulnak a családi botrányok, akkor elszököm otthonról, mindent kiterveltem, mert már elég régóta tervezgetem. Csak jó időben kellene elmennem, a tervem elég részletes és szerintem sikerülne is, talán lenne is kihez mennem, aki nem adna ki, a cél Románia vagy Budapest, de Budapesten könnyebben elkaphatnak. Telje külső változtatással is kockázatos Bp. Hogy beszéljem le magam? Lécci értelmes válaszokat valós kérdés!

2012. dec. 12. 17:12
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Azt azért nem hiszem, hogy felkutatnák értem egész Budapestet, vagy Romániát, hajfestés, smink, maskírozás...van megoldás, de hogy vegyem rá magam, hogy ne menjek?
2012. dec. 12. 17:37
 12/37 anonim ***** válasza:
És ha megváltoztatta apád a pin kódját?
2012. dec. 12. 17:38
 13/37 A kérdező kommentje:
A legjobb dolgaimat a szüleim elvették, pedig azok nem tárgyak voltak...
2012. dec. 12. 17:38
 14/37 anonim ***** válasza:
80%
Sajnos értelmes választ igy nem lehet adni. Azt sem tudjuk, miért akarsz valamilyen formában menekülni, ki/mi elöl? Milyen más lehetöségeid lennének?
2012. dec. 12. 17:39
 15/37 anonim ***** válasza:
45%

Kamaszodsz.. Lázadsz.. Tombolnak a hormonok.. Minden miatt ki agy bukva, főleg a szülők. Sok mindent nem úgy kezelsz, ahogyan azt egy felnőtt emberhez méltóan kéne, de nem hibáztatlak, 14 évesen én is ki voltam bukva a szülők miatt.

Kíváncsi vagyok, hogy még is milyen problémák állnak a háttérben, mik miatt szöknél el.

És csak nem akarsz teher lenni. A suli kötelez. Ha nem jársz be a szüleidet, gondviselődet beidézik és ha esetleg lekésne egy határidőt go a börtön 1-2 napra vagy akár többre is. Ha eltűnsz és megtalálnak.. mert meg fognak.. ne becsüld le a rendőröket és a nyomozókat téged nevelőintézetbe dugnak a szüleidet meg kitudja milyen büntetésre sújtják..

A másik meg egy késsel lóf*szt nem érsz az emberkereskedők ellen.. A tömeg sem akadály, nehogy azt hidd. Egy ilyen kislány mint te mindenki tudja h nem nagyon járkál egyedül nagy bőrönddel. Tehetségesek ezek az emberek. hiphop elaltatnak és úgy cselekszenek mintha a gyámjaid lennének.

vannak helyek ahol még nappal sincsenek sokan.

ez nem egy film. amiben minden simán megy. és ha esetleg arra szorulsz, hogy használnod is kell a kést. balesetből ejthetsz halálos sérülést még te is. tudod ma már a saját házadban sem ölhetsz meg véletlenül sem önvédelemből valakit. akkor is go a dutyi esetedben nevelő intézet.. ezért nem nagyon hurcolásznék kést. plusz engedély nélküli fegyverviselés.

és tudok még példákat hozni. nagyon sokat, hogy miért ne.

az elszököm és elmegyek egy felnött ismerősömhöz és aztán majd lesz valahogy című történeket nem végződnek jól. távol az otthonodtól pedig senkiben sem bízhatsz meg.

és gondolom nem nagyon ismeri az a felnőtt a szüleidet, ha ismerné nem fogadna be.( szerintem, de tévedhetek)

fiatal vagy még. sok mindent nem tudsz a világról és az emberekről.

tényleg kíváncsi vagyok mik azok a családi botrányok. leírod?

2012. dec. 12. 17:39
 16/37 A kérdező kommentje:
A szüleim/családom elől mindig veszekednek és CSAK rajtam és egymáson töltik ki a dühüket, a másik megoldás az öngyilkosság ()ami nem hangzik valami jól, pedig a szüleimnél minden békítési formát megpróbáltam, beszélgetés, közös program, rajzolni tanultam, jó jegyeket hoztam...de túlságosan gyerekként kezelnek, a papám idén tavasszal halt meg rákban, most meg a másik papám is rosszindulatú daganatos, de arra is nekem kellett rájönnöm, hogy a papám haldoklik, és még mindig azt hiszik, hogy nem tudom
2012. dec. 12. 17:43
 17/37 A kérdező kommentje:

PÁR családi botrány:

-az unokatesóm drogozik

-apám prostizik és semmit sem segít otthon, ezért megy ezerrel a veszekedés

-a másik unokatesóm férje prostizik(pedig az az unokatesóm is prosti)

-a papám haldoklik

...

2012. dec. 12. 17:47
 18/37 dep25 válasza:
84%
Szerintem tars ki még egy darabig és tanulj-tanulj.Mindegy mit ami elvonja a családi vitákról,gondokról a figyelmed.Tánc,zene vagy csak egyszerűen a tanagyagot.Ha 14 éves vagy akkor most lehetsz suliválasztás előtt.Válassz egy kicsit messzebbi iskolát ahol esetleg van kolesz is és simán távol lehetsz jó pár napot az otthoni légkörtől.Kolesz nem kerül sokba havi 10-15 ezer max kajával együtt.Szerintem ez a legésszerűbb megoldás
2012. dec. 12. 17:52
 19/37 A kérdező kommentje:
Sajnos pár száz méterre van tőlünk egy gimi és oda fogok járni, amúgy meg így is estig tanulok, kész csoda, hogy most már hatkor végeztem köszönhetően a sok tanár lebetegedésnek
2012. dec. 12. 17:54
 20/37 anonim ***** válasza:
59%
Leadják a nevedet, fényképedet, igazoltatni fognak és kiderül. Arcplasztikát gondolom nem tudnál bevállalni, a haj és smink pedig annyira nem tud megváltoztatni. Nem most jöttek le a falvédőről.. Elég gyenge lábakon áll a terved, szerintem inkább még tervezgess.. még 4 évig. Hidd el, van akinek rosszabb a családi élete, mégis kibírja, mert tudja, hogy többre viheti még így is..
2012. dec. 12. 17:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!