Elszöknék otthonról, hogy beszéljem le magam?
Kamaszodsz.. Lázadsz.. Tombolnak a hormonok.. Minden miatt ki agy bukva, főleg a szülők. Sok mindent nem úgy kezelsz, ahogyan azt egy felnőtt emberhez méltóan kéne, de nem hibáztatlak, 14 évesen én is ki voltam bukva a szülők miatt.
Kíváncsi vagyok, hogy még is milyen problémák állnak a háttérben, mik miatt szöknél el.
És csak nem akarsz teher lenni. A suli kötelez. Ha nem jársz be a szüleidet, gondviselődet beidézik és ha esetleg lekésne egy határidőt go a börtön 1-2 napra vagy akár többre is. Ha eltűnsz és megtalálnak.. mert meg fognak.. ne becsüld le a rendőröket és a nyomozókat téged nevelőintézetbe dugnak a szüleidet meg kitudja milyen büntetésre sújtják..
A másik meg egy késsel lóf*szt nem érsz az emberkereskedők ellen.. A tömeg sem akadály, nehogy azt hidd. Egy ilyen kislány mint te mindenki tudja h nem nagyon járkál egyedül nagy bőrönddel. Tehetségesek ezek az emberek. hiphop elaltatnak és úgy cselekszenek mintha a gyámjaid lennének.
vannak helyek ahol még nappal sincsenek sokan.
ez nem egy film. amiben minden simán megy. és ha esetleg arra szorulsz, hogy használnod is kell a kést. balesetből ejthetsz halálos sérülést még te is. tudod ma már a saját házadban sem ölhetsz meg véletlenül sem önvédelemből valakit. akkor is go a dutyi esetedben nevelő intézet.. ezért nem nagyon hurcolásznék kést. plusz engedély nélküli fegyverviselés.
és tudok még példákat hozni. nagyon sokat, hogy miért ne.
az elszököm és elmegyek egy felnött ismerősömhöz és aztán majd lesz valahogy című történeket nem végződnek jól. távol az otthonodtól pedig senkiben sem bízhatsz meg.
és gondolom nem nagyon ismeri az a felnőtt a szüleidet, ha ismerné nem fogadna be.( szerintem, de tévedhetek)
fiatal vagy még. sok mindent nem tudsz a világról és az emberekről.
tényleg kíváncsi vagyok mik azok a családi botrányok. leírod?
PÁR családi botrány:
-az unokatesóm drogozik
-apám prostizik és semmit sem segít otthon, ezért megy ezerrel a veszekedés
-a másik unokatesóm férje prostizik(pedig az az unokatesóm is prosti)
-a papám haldoklik
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!