Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lehet belőle jogi probléma?

Lehet belőle jogi probléma?

Figyelt kérdés
Kivertem anyós kezéből a telefont, aztán töröltem a gyerekemről készült képet a facebookjáról. Megrepedt a kijelző kicsit. Azóta azzal fenyeget, hogy feljelent. Megmondtam neki, hogy fényképezhet, de nem akarom meglátni, hogy felrakja a facebookra vagy akárhova, nyilvánosan. Karácsonykor meg vagizik, hogy mennyi likeot kapott rájuk. El is öntötte az agyam a sz*r, és lendületből megcsaptam a kezében tartott telót, ami aztán leesett. Felkaptam és töröltem a képeket. Van olyan hülye, hogy feljelent, de többet nem látja az unokáját az biztos.

2022. jan. 5. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
25%

Bakker, eskü ebből a cicaharc viselkedésből nekem is az jött le, hogy te vagy a csaj a kapcsolatban.

Amúgy őszintén: gyorsabban nől a répa a földben, vagy hamarabb lesz pénzed sportkocsira, ha mindenáron keresztül viszed az akaratodat? Most egy anyós előtt keménykedni... hát... én a helyedben a saját nyugalmam miatt leszarnám az egészet. A gyereknek sem fog bántódása esni a fotóktól. Én még örülnék is, hogy a nagymutti büszke az unokákra...

2022. jan. 5. 18:22
 42/77 A kérdező kommentje:
Azért jó lenne konszenzusra jutni, hogy epic battle, vagy pedig cicaharc :D
2022. jan. 5. 18:24
 43/77 anonim ***** válasza:
74%
Hívd fel akkor, evvel emlékeztetve a törött kijelzőre! 😃 Ha már mazo - Stockholm
2022. jan. 5. 18:29
 44/77 anonim ***** válasza:
29%

Tuti hogy nő a kérdező, lerí az írásáról (bye bye stb).

Akkor sincs igazad. A gyereket sincs jogod eltiltani a nagyszülőtől. Akkor te ne menj hozzájuk, de ne a gyerek igya meg a levét, akit valószínű imádnak.

Nálam is így van. Én nem megyek, a férjem megy a picivel. Én apóssal nem beszélek.

2022. jan. 5. 18:33
 45/77 A kérdező kommentje:
Még sose olvastam ennél hasznosabb választ ami eltért volna a kérdéstől 43. Köszönöm! :D
2022. jan. 5. 18:33
 46/77 anonim ***** válasza:
38%

Tuti hogy nő a kérdező

Meg még troll is.

2022. jan. 5. 18:40
 47/77 anonim ***** válasza:
32%
Tuti troll, egy unatkozó tini lehet, a megfogalmazásából ítélve. Dedósan válaszol.
2022. jan. 5. 18:49
 48/77 anonim ***** válasza:
19%
A 2010-es évek eleje óta senki sem használja az XD-t. Csak szólok.
2022. jan. 5. 19:04
 49/77 A kérdező kommentje:

Tehát egy anyósszomorító troll nő vagyok, aki még továbbra is XD-t használ XD

Hát ez nagyon jó! XD

2022. jan. 5. 19:10
 50/77 A kérdező kommentje:
És még idióta is vagyok hát ez kész XD
2022. jan. 5. 19:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!