Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lehet belőle jogi probléma?

Lehet belőle jogi probléma?

Figyelt kérdés
Kivertem anyós kezéből a telefont, aztán töröltem a gyerekemről készült képet a facebookjáról. Megrepedt a kijelző kicsit. Azóta azzal fenyeget, hogy feljelent. Megmondtam neki, hogy fényképezhet, de nem akarom meglátni, hogy felrakja a facebookra vagy akárhova, nyilvánosan. Karácsonykor meg vagizik, hogy mennyi likeot kapott rájuk. El is öntötte az agyam a sz*r, és lendületből megcsaptam a kezében tartott telót, ami aztán leesett. Felkaptam és töröltem a képeket. Van olyan hülye, hogy feljelent, de többet nem látja az unokáját az biztos.

2022. jan. 5. 16:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy legtöbbeknél alapvető, hogy boldog boldogtalan kimeszeli a gyerekeikkel a világhálót, nálunk nem. Több ízben meg lett kérve, beszélve a dolog. Más rokonaink fel tudták fogni, értelmes emberek, ő nem. Így járt. Lesz telefonja, de bye bye unoka.
2022. jan. 5. 16:58
 12/77 anonim ***** válasza:
8%

Ez most komoly? 27 vagyok, de durva manapság milyen problémájuk van az embereknek.

A nagyi lefotózta az unokáját, a nőre nőként hivatkoztak, miközben unikornisnak érezte magát, a maszk egy rabiga, stb.

El vagyok képedve. Mi jöhet még?

2022. jan. 5. 17:00
 13/77 anonim ***** válasza:
20%
Megnyugodhatsz, nem fogja összeszarni magát a kölyköd hiányától....
2022. jan. 5. 17:00
 14/77 anonim ***** válasza:
18%

Elvileg feljelenthet emiatt, illetve adott esetben még komolyabb problémád is lehet az agresszív magatartás miatt, ha még párszor elöfordulnak hasonló esetek, akár a gyereket is elvehetik töled.

Másrészt meg nem tilthatod el a nagyszülöt a gyerektöl ok nélkül, márpedig amit írsz, az nem ok rá!

2022. jan. 5. 17:05
 15/77 anonim ***** válasza:
92%

Azt senki fel sem vetette hogy mindeközben hol van a kedves férj, az anyós fia, az unoka apja?

S mit szól ehhez az egészhez?

2022. jan. 5. 17:08
 16/77 anonim ***** válasza:
32%
14-es, ha van esze a maminak, megmondja ennek a primitív kislánynak, hogy viheti magát, meg a kölykét is a fenébe. Természetesen a telefon javítási költsége ki lenne számlázva. Na ezt is pontozd le ahogy a 13-as hozzászólásomat is, attól még igaz marad.
2022. jan. 5. 17:10
 17/77 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férj, csak bájos volt látni, hogy nőnek feltételeznek. A feleségemtől elnézést kértem, a gyerek pedig aludt. Nem vagyok vadállat. Hosszú múltunk van anyóssal, és idáig tudtam tolerálni.
2022. jan. 5. 17:11
 18/77 anonim ***** válasza:
25%
Még jó hogy nem verted meg a vénasszonyt.....
2022. jan. 5. 17:12
 19/77 anonim ***** válasza:
33%
Körberöhögik a rendőrségen.... Cicaharc! :-D
2022. jan. 5. 17:14
 20/77 anonim ***** válasza:
47%
Én is sok rokonomat utálom és volt velük konfliktus, mégsem vertem ki a telefont a kezükből. Szimplán nem törődtem velük. De hát máshogy kezeli ezt egy intelligens vagy egy kőbunkó "ember".
2022. jan. 5. 17:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!