Kivertem anyós kezéből a telefont, aztán töröltem a gyerekemről készült képet a facebookjáról. Megrepedt a kijelző kicsit. Azóta azzal fenyeget, hogy feljelent. Megmondtam neki, hogy fényképezhet, de nem akarom meglátni, hogy felrakja a facebookra vagy akárhova, nyilvánosan. Karácsonykor meg vagizik, hogy mennyi likeot kapott rájuk. El is öntötte az agyam a sz*r, és lendületből megcsaptam a kezében tartott telót, ami aztán leesett. Felkaptam és töröltem a képeket. Van olyan hülye, hogy feljelent, de többet nem látja az unokáját az biztos.
De akkor se megoldás hogy eltöröd a telefonját. Ez parasztság és ritka primitív viselkedés.
2022. jan. 5. 17:35
32/77 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a telefontörés volt a cél, csak így sikerült.
2022. jan. 5. 17:44
33/77 anonim válasza:
Ja hogy te férfiként ugrasz neki az anyósodnak, grat igazi férfi vagy ember! Én innentől kezdve lefosnálad a kölyköddel együtt, a telefonomat meg kifizetettném veled az utolsó fillerig a kárt, amit okoztál. Nökkel erős vagy, gondolom egy pasitól aki feltörölné a agyaddal a padlót, attól meg a gyatyádba rosál. Lehet, hogy az anyósod a gyökér, de te se maradsz le melette...
2022. jan. 5. 17:51
34/77 anonim válasza:
Mi is elmondtuk anyámnak is, anyósnak is, hogy facebookon nem akarunk képet meglátni, kìváncsi leszek meddig bìrják. Mindkettő olyan, hogy egész nap a facebookon lógnak, aztán meg sìrnak hogy semmire nincs idejük, mert ők mennyit dolgoznak. Gondolom nálatok sem ezzel indult a dolog, valószìnű régebb óta halmozódtak az indulatok, kisebb-nagyobb incidensek miatt. Teljesen meg tudlak érteni, de ha tudtad hogy képes feljelenteni akkor jobban kellett volna vigyázni. Engem anyósom azért fel nem jelentene, maximum megsértődne és nem jönne felénk egy darabig, de anyám képes lenne megfenyegetni vagy akár fel is jelenteni. Ja és én a férj vagyok, csak a félreértések elkerüléséért :)
2022. jan. 5. 17:56
35/77 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem nem jutna eszembe mások agyával a padlóttörölni, de ha te erre izgulsz, felőlem.
Abban a helyzetben egy férfi kezéből is ugyanúgy kivertem volna.
2022. jan. 5. 17:57
36/77 anonim válasza:
Lehet, hogy legtöbbeknél alapvető
Nem, nem alapvető. Ahogy az sem, amit te csináltál. Én pl jobban tolerálnám a fotót, mint azt, amit te műveltél, mert rühellem az erőszakos pcsákat.
2022. jan. 5. 18:01
37/77 anonim válasza:
Hm...
1, Anyós feljelentést tehet a rendorsegen ellened garázdaság miatt. Kirivo esetben akár letoltendot is kaphatsz erte.
2, Anyos indithat pert nagyszuloi lathatasert, és még is nyeri.
Ezek a jogi oldalak.
Az emberi meg: épeszű ember nem veri ki a másik kezéből a telefont. Épeszű ember nem ér hozza a másik telefonjahoz és nem törölget le róla képeket.
Arra gondoltál e már, hogy a feleségednek meg az anyjának ezek után milyen lesz a kapcsolata? Na és arra, hogy ha pl velem csináltad volna ezt meg, az lett volna az utolsó eset, hogy betetted a lábad hozzank? Hogy onnantól én pl mindenkinek elmeselnem, hogy egy agresszív állat vagy, ki tudja mikor ütöd majd meg a gyereked vagy az asszonyt, csak mert nem tetszik, amit csinalnak?
2022. jan. 5. 18:07
38/77 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy alapvető leverni egyet az anyósnak, ööö telefont a kezéből!
de én végeztem az anyóssal (de nem igazából) fátylat rá (csak képletesen)
Na de mindjárt anyósgyilkos is leszek, pár elmebeteg meglendült fantáziájában XD
2022. jan. 5. 18:12
39/77 anonim válasza:
Kérdező : mi vagy te, mazochista?
Szerintem itt mindent olvastál már ami kell...... Menj dolgodra 😃
2022. jan. 5. 18:18
40/77 A kérdező kommentje:
Ja nem, csak már karácsony óta nem láttam anyóst aztán stockholm szindrómám van XD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!