Lehet változtatni anyòsèk betögzült szokásain vagy ezt már el kell nekik nèzni?
A bejárati ajtòt kinyitják es onnan bekiabálnak.
Ma is èpp altattam a gyerekeket, mikor apòsom bekiabált, zengett a ház tőle.
10# Ez teljesen életidegen hozzáállás. A kérdező és a babája ott lakik, az ő igényük az első, utána jön a férj, mindenki más pedig egy külön kör.
Mondom ezt úgy, hogy több lakásom van, ha odaköltöztetek egy aktuális partnert akkor onnantól az ő kedve szerint is alakulnak a szabályok, mert szeretem és mert fontos nekem. A lakás egy hatalmas előny, de egy atomnyi jogalapot nem ad a másik ember elnyomására.
A kérdező problémáját meg el se tudom képzelni. Számomra a legnagyobb tabuk között van mások otthona. Csak előre megbeszélt időben megyek be valakinek az otthonába. Na jó, tűz esetén rárontok.
Furcsa nekem, hogy emberek hogy élnek...
Amíg élek, nem fogom megérteni, hogyhogy nem gondolnak erre a fiatal nők házasságkötés előtt.
Hogy nem kéne egy lakásba, egy házba, de egy telekre sem költözni anyóssal-apóssal. Maximum ideiglenesen, amíg felépül a sajátjuk.
Kérdezőnek: kicsi az esély, hogy változzanak.
Talán úgy, hogy a fiatal nő nem lát tisztán a ròzsaszìn ködtől. Akkor ùgy gondoltam, hogy mivel jò ès kedves emberek, biztos minden szuper lesz.
Csak akkor nem gondoltam abba bele, hogy a fèrjem sokat lesz távol, èn meg gyakorlatilag együtt kell èljek az anyjával, pedig nem hozzá mentem felesègül.
És a férjednek mi a véleménye erről?
Nem áll ki melletted?
Anyjáéknak ad igazat?
33
Ha ilyen buta vagy akkor így jártál
Mondjuk !
A kérdező azt írta, 5 év után közös lesz a ház. Nem hittek neki, ezért írtam le, nálunk hogy működik.
39
Még jó hogy a homlokukra írták, hogy kik ők és honnan jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!