Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehetne ezen változtatni ?

Hogyan lehetne ezen változtatni ?

Figyelt kérdés

A férjem rendszerint mindenről beszámol a szüleinek. Nem csak a közös dolgunkról szokott pletykálni, hanem az én magánéletemről is.

Hova megyek , mit csinálok , kivel találkozom.

Ha az én családomban történik valami, amit megosztok vele, másnap már tuti tudják a szülei is.

Ha esetleg van valami konyhai " baleset" ne adj isten valami nem úgy sikerül, tehát konkrétan nyitott könyv vagyok anyósom és apósom számára, ők meg annál inkább szeretnek kioktatni, és magyarázni, és beleszólni dolgokba.

Én már többször szóltam a férjemnek hogy legyen szíves és fejezze be ezt a kiteregetést, mert tényleg semmi közük sincs a dolgaimhoz.

De nyilván megígérte majd , nem egyszer lebukott, mert persze a szülei se tudnak egyes témák mellett elmenni, hogy ne hozták volna szóba...

Volt hogy orvosnál voltam , és felhívtam a férjem hogy na mi volt. Ahogy letettük a telefont azonnal újságolta tovább, és hogy ezt honnan tudom .. rá 5 percre hívott anyós , hogy na miújság hogy vagyok, majd be is ismerte a férjem , mikor rákérdeztem .

Volt hogy találkoztam egy olyan barátnőmmel akit a férjem mindig is utált (bár ez barátnőmnél is kölcsönös) és előadta a szüleinek ,hogy ez a barátnő mennyire de mennyire rossz hatással van rám, hogy félévente találkozok vele. Erre az anyja leült velem beszélgetni, hogy konkrétan válogassam meg a barátaimat mert erre rámehet az akkor még kapcsolatom.

Most félév után ismét találkoztam ezzel a barátnővel, és tuti biztos tudják mivel már az apja tett megjegyzést hogy: " na kiokosított a barátnőd ? "

Nem tudom ezen hogyan lehetne változtatni ?

2021. máj. 1. 13:18
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
98%
Hát itt a férjeddel vannak problémák elsősorban. Kérted szépen, de nem hallgatott rád. Ha meg akarod szüntetni ezt az állapotot, akkor két lehetőséged van: vagy befejezed a kapcsolatot (ami érthető lenne, hiszen visszaélt a bizalmaddal), vagy elzárod az információcsapot a férjed elől, akkor viszont nem oszthatod meg a gondjaid a pároddal, ami nem egészséges egy házasságban.
2021. máj. 1. 13:22
 2/27 anonim ***** válasza:
93%
Megkóstoltatnám vele a főztjét, és én is kiteregetném a dolgait az én szüleimnek, megkérném, kicsit b.szogassák már. Nyilván dedós megoldás, de hát hiába kéred, csak csinálja.
2021. máj. 1. 13:36
 3/27 anonim ***** válasza:
98%
Én alaposan átgondolnám ezt a házasságot, ha ennyire pletykás, megbízhatatlana férjed, akkor nem érdemes vele maradni.
2021. máj. 1. 13:38
 4/27 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem küldöd el őket a p*csába?
2021. máj. 1. 13:40
 5/27 anonim ***** válasza:
97%

Nem az anyósékkal van baj, hanem a férjeddel.

Ha én lennék a helyedben, már régen elváltam volna töle!

2021. máj. 1. 13:49
 6/27 anonim ***** válasza:
93%
Fognám a férjem cuccait, összecsomagolnám, vásárolnék hozzá egy pár csomag pelenkát, meg cumit, majd szépen kézenfogva a férjemet hazavinném a szüleinek. Anyukát pedig megkérném, hogy pelenkázza be és segítsen neki a válási procedúrában.
2021. máj. 1. 13:50
 7/27 anonim ***** válasza:
98%

Itt a férjeddel van baj. Nyomatékkal megkéred valamire, és ő pontosan az ellenkezőjét teszi, és mindig.

Megkérted már, nem volt foganatja. Akkor pedig az marad, hogy vagy belenyugszol ebbe, vagy részedről hírzárlat a férjed felé, vagy különváltok.

2021. máj. 1. 13:53
 8/27 anonim ***** válasza:
75%
Nem mondasz neki ezentúl semmit és megindokolod, hogy miért nem teszed. Aztán próba időt kap amikor megígéri hogy leáll, ha ez sem jön be akkor válással fenyegetőzz.
2021. máj. 1. 13:57
 9/27 anonim ***** válasza:
94%
Én az egyenesség híve vagyok. Elmondanám a férjemnek, hogy hagyja abba. Ha nem teszi leülnék a szüleivel, hogy ez sok. Aztán végsô esetben tanácsadás.Ha nem érti akkor pakolnék .
2021. máj. 1. 14:23
 10/27 Savlekotő ***** válasza:
88%
Innentől semmit nem osztasz meg,amúgy a 3 diknál mikor lebukott a kérésem ellenére,leszabályozta volna kivel találkozhatok mondtam volna h by,nem a gyereke vagy..
2021. máj. 1. 14:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!