Hogyan lehetne ezen változtatni ?
A férjem rendszerint mindenről beszámol a szüleinek. Nem csak a közös dolgunkról szokott pletykálni, hanem az én magánéletemről is.
Hova megyek , mit csinálok , kivel találkozom.
Ha az én családomban történik valami, amit megosztok vele, másnap már tuti tudják a szülei is.
Ha esetleg van valami konyhai " baleset" ne adj isten valami nem úgy sikerül, tehát konkrétan nyitott könyv vagyok anyósom és apósom számára, ők meg annál inkább szeretnek kioktatni, és magyarázni, és beleszólni dolgokba.
Én már többször szóltam a férjemnek hogy legyen szíves és fejezze be ezt a kiteregetést, mert tényleg semmi közük sincs a dolgaimhoz.
De nyilván megígérte majd , nem egyszer lebukott, mert persze a szülei se tudnak egyes témák mellett elmenni, hogy ne hozták volna szóba...
Volt hogy orvosnál voltam , és felhívtam a férjem hogy na mi volt. Ahogy letettük a telefont azonnal újságolta tovább, és hogy ezt honnan tudom .. rá 5 percre hívott anyós , hogy na miújság hogy vagyok, majd be is ismerte a férjem , mikor rákérdeztem .
Volt hogy találkoztam egy olyan barátnőmmel akit a férjem mindig is utált (bár ez barátnőmnél is kölcsönös) és előadta a szüleinek ,hogy ez a barátnő mennyire de mennyire rossz hatással van rám, hogy félévente találkozok vele. Erre az anyja leült velem beszélgetni, hogy konkrétan válogassam meg a barátaimat mert erre rámehet az akkor még kapcsolatom.
Most félév után ismét találkoztam ezzel a barátnővel, és tuti biztos tudják mivel már az apja tett megjegyzést hogy: " na kiokosított a barátnőd ? "
Nem tudom ezen hogyan lehetne változtatni ?
Nem az anyósékkal van baj, hanem a férjeddel.
Ha én lennék a helyedben, már régen elváltam volna töle!
Itt a férjeddel van baj. Nyomatékkal megkéred valamire, és ő pontosan az ellenkezőjét teszi, és mindig.
Megkérted már, nem volt foganatja. Akkor pedig az marad, hogy vagy belenyugszol ebbe, vagy részedről hírzárlat a férjed felé, vagy különváltok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!