Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan lehetne ezen változtatni ?

Hogyan lehetne ezen változtatni ?

Figyelt kérdés

A férjem rendszerint mindenről beszámol a szüleinek. Nem csak a közös dolgunkról szokott pletykálni, hanem az én magánéletemről is.

Hova megyek , mit csinálok , kivel találkozom.

Ha az én családomban történik valami, amit megosztok vele, másnap már tuti tudják a szülei is.

Ha esetleg van valami konyhai " baleset" ne adj isten valami nem úgy sikerül, tehát konkrétan nyitott könyv vagyok anyósom és apósom számára, ők meg annál inkább szeretnek kioktatni, és magyarázni, és beleszólni dolgokba.

Én már többször szóltam a férjemnek hogy legyen szíves és fejezze be ezt a kiteregetést, mert tényleg semmi közük sincs a dolgaimhoz.

De nyilván megígérte majd , nem egyszer lebukott, mert persze a szülei se tudnak egyes témák mellett elmenni, hogy ne hozták volna szóba...

Volt hogy orvosnál voltam , és felhívtam a férjem hogy na mi volt. Ahogy letettük a telefont azonnal újságolta tovább, és hogy ezt honnan tudom .. rá 5 percre hívott anyós , hogy na miújság hogy vagyok, majd be is ismerte a férjem , mikor rákérdeztem .

Volt hogy találkoztam egy olyan barátnőmmel akit a férjem mindig is utált (bár ez barátnőmnél is kölcsönös) és előadta a szüleinek ,hogy ez a barátnő mennyire de mennyire rossz hatással van rám, hogy félévente találkozok vele. Erre az anyja leült velem beszélgetni, hogy konkrétan válogassam meg a barátaimat mert erre rámehet az akkor még kapcsolatom.

Most félév után ismét találkoztam ezzel a barátnővel, és tuti biztos tudják mivel már az apja tett megjegyzést hogy: " na kiokosított a barátnőd ? "

Nem tudom ezen hogyan lehetne változtatni ?

2021. máj. 1. 13:18
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Nem rég beszéltem vele, szépen elmondtam hogy neki ismét, hogy fejezze be ezt a mindent megosztok dolgot anyámmal, mert semmi közük sincs az én magánéletemhez.

Csóválta a fejét, hogy nem érti hogy ez engem miért zavar. Meg hogy én vagyok a gyerekes.

Meg csak mosolygott az orra alatt, meg csóválta a fejét, meg tagadott dolgokat hogy ő ilyet nem mondott...

Aztán folytattam ismét hogy engem rz miért zavar, hogy tisztelete engem mint feleségét annyira hogy ami kettőnk közt szó esik nem mondja tovább.

Erre még nekem "támadt" hogy fejezzem már én be, mi bajom van.

Modndom oké akkor nem fogok semmit sem mondani erre voltam gyerekesnek mondva... Aztán rám üvöltött hogy fejezzem be ezen lovsgolok fél órája (ami 5 perc se volt) mivel nem akarta megérteni hogy engem miért zavar a dolog.

Fél állt majd elviharzott cigizni.

2021. máj. 1. 15:09
 12/27 A kérdező kommentje:
Ja most meg 10 percre rá úgy csinál mintha mi se történt volna.
2021. máj. 1. 15:10
 13/27 anonim ***** válasza:
86%

Anyuci pici fiához mentél hozzá.

Utolsó lépésként bevonnám egy szülőmet, és megkérném, hívja fel minden napi történéssel és izélgesse vele. De olyan szinten, hogy nem hajtotta le a wc deszkát, mikor mosogatott utoljára, mi történt közlekedés/munka közben, stb.

2021. máj. 1. 15:24
 14/27 anonim ***** válasza:
95%

Én nem lennék együtt egy ilyen gyerekkel. Mert az. Egy nagy gyerek.

Anyósékat is elküldtem volna már a halál fszába.

Párod nem tisztel, és nem szeret . Anyósék gyerekként kezelnek.

Mit vársz egy ilyen házasságtól?

Amúgy a 6# válaszolóval teljesen egyet értek 😂

2021. máj. 1. 15:35
 15/27 anonim ***** válasza:
96%

Már jó ideje együtt vagytok és nem volt változás, sőt, még téged néz hülyének és szól le. Elég egyértelműen mutatja a helyzet, hogy ő ilyen és ilyen is marad, még nagyobb gond hogy teljesen büszke rá. A többiek már leírták a lehetőségeket: beszélgetés (ami nem használ), terápia (ami nem valószínű) és válás (amit ki fog röhögni mikor felhozod).

Nekem a leírtak alapján úgy tűnik nagyon magasról tesz a fejedre, simán kiröhögi az érzéseidet, határaidat.

2021. máj. 1. 15:37
 16/27 Savlekotő ***** válasza:
88%
Őrülj hogy még kienged otthonról,velem biztos nem üvöltözne senki,remélem az ágyban történteket is meséli otthon.. Ezért kell megnézni kihez megyünk hozzá-- Vannak jelek..
2021. máj. 1. 15:41
 17/27 anonim ***** válasza:
56%

Magamból kiindulva, én olyan nő vagyok, aki ha már 3-szor kértem valamit, és semmibe veszik a kérésemet, el szakad a cérna. Ha most én a helyedben lennék, minden órában posztolnék a férjemről valamit a facebookon. Azt, hogy reggel fogat mos, hogy aznap milyen ruhát vett fel, mit reggelizett, tehát minden olyan dolgot, ami nem sértő, de nem is muszáj mindenkinek tudni róla. És ha megkérdezi, hogy ezt miért csinálod, megmondod, hogy te a napi dolgaival nem a szüleidet akarod nyaggatni, de neked is jól esik, ha róla tudósíthatsz valamit, ami nem is igazán tartozna a külvilágra.

Mivel a férjed, nem hiszem, hogy fel jelentene, mert az engedélye nélkül felrakod a képeit, de talán leesik neki, hogy ami otthon van, az otthon is maradjon.

Mondom, ezt úgy írom, hogy én nem vagyok szívbajos. Simán megtenném.

2021. máj. 1. 16:44
 18/27 anonim ***** válasza:
93%
Hívd fel anyósodat és mond neki, hogy a férjed ideiglenesen impotens és most körbetelefonálod a rokonságot ezzel a hírrel.
2021. máj. 1. 17:01
 19/27 anonim ***** válasza:
93%
Pedig amit 18 mond, abban van valami. Szerintem ez jó ötlet...
2021. máj. 1. 17:14
 20/27 anonim ***** válasza:
82%
Mesélj el mindent anyádnak amit férjed tesz(de férjeddel ne ossz meg semmit) és minden alatt MINDENT értek és hozzá tenném nyugodtan mondja vissza a férjednek(persze oszd meg anyukáddal, hogy miért teszed ezt).
2021. máj. 1. 18:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!