Közelegnek az ünnepek, várod már a nagy összeülést közös vacsit anyósodékkal?
31
Ne pazarold az energiád az én sajnálatomra, inkább a saját épülésedre fordítsd, hogy ne ítélkezz olyan helyzet felett, amiről fogalmad sincs.
Nem különösebben várom. Nincs bajom anyósékkal, rendes emberek, de nem szeretek ott lenni. Az én mércémmel mérve koszos a házuk (pedig nem vagyok én sem tisztaságmániás), emiatt a kajákból nem szívesen eszem, csak amennyit muszáj, hogy ne legyen feltűnő a viszolygásom. Hideg is szokott lenni, meg az egész család sokkal nagyobb, hangosabb, harsányabb, mint amihez én szoktam.
Nem azt mondom, hogy szörnyű, pár órát ki lehet bírni, de nem a kedvenc elfoglaltságom náluk karácsonyozni.
Nem bír anyósom, de ennek ellenére valamiért mégis várom. Nekem már sajnos nem élnek a szüleim :(
Velük szívesebben töltenem, mivel mikor éltek is szegények mivel velük laktunk karácsonyra napokra anyosekhoz kellett mennünk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!