Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Közelegnek az ünnepek, várod...

Közelegnek az ünnepek, várod már a nagy összeülést közös vacsit anyósodékkal?

Figyelt kérdés
Jó érzéssel tölt el, hogy velük is ünneplitek a szeretet ünnepét vagy nem? Miért? Előfordult, hogy szándékosan kihagytad?

2021. nov. 18. 14:41
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
22%
#29 sajnállak
2021. nov. 19. 12:01
 32/55 anonim ***** válasza:
29%

31

Ne pazarold az energiád az én sajnálatomra, inkább a saját épülésedre fordítsd, hogy ne ítélkezz olyan helyzet felett, amiről fogalmad sincs.

2021. nov. 19. 12:13
 33/55 anonim ***** válasza:
38%
Nem rosszbol írtam, rossz lehet így..
2021. nov. 19. 12:22
 34/55 anonim ***** válasza:
42%
Èn vàrom màr anyóssal nincs gonf. Pàrom viszont nem, de csak azèrt mert nem szeret idegen helyen aludni.
2021. nov. 19. 14:19
 35/55 anonim ***** válasza:
65%

Nem különösebben várom. Nincs bajom anyósékkal, rendes emberek, de nem szeretek ott lenni. Az én mércémmel mérve koszos a házuk (pedig nem vagyok én sem tisztaságmániás), emiatt a kajákból nem szívesen eszem, csak amennyit muszáj, hogy ne legyen feltűnő a viszolygásom. Hideg is szokott lenni, meg az egész család sokkal nagyobb, hangosabb, harsányabb, mint amihez én szoktam.

Nem azt mondom, hogy szörnyű, pár órát ki lehet bírni, de nem a kedvenc elfoglaltságom náluk karácsonyozni.

2021. nov. 19. 14:59
 36/55 A kérdező kommentje:
Egyébként nekem is a kosz a legnagyobb problémám náluk. Iszonyú kellemetlen, kimondani nyilván tilos. Nagyon nagy a kosz, a wc-re ha muszáj kimennem gondban vagyok mert tiszta sárga és sajnos barna foltos. Igen,barna foltok is vannak + barna wc papír nem lehúzva. Én időnként ezt kihagyom ha tudom hogy 3 óra is van a látogatás.
2021. nov. 19. 15:17
 37/55 A kérdező kommentje:
És ha az utcán látnátok őket meg nem mondanátok, hogy ekkora a baj a higiéniával otthon.
2021. nov. 19. 15:18
 38/55 anonim ***** válasza:
100%
Nekem leginkább már csak anyóséknál van karácsony. Édesapámmal és a nőjével nem igazán szoktunk összeülni karácsonyozni. Pároméknál nagy a család, mindenki összegyűl. Nekem újra széppé tették a karácsonyokat.
2021. nov. 19. 19:41
 39/55 anonim ***** válasza:
78%

Nem bír anyósom, de ennek ellenére valamiért mégis várom. Nekem már sajnos nem élnek a szüleim :(

Velük szívesebben töltenem, mivel mikor éltek is szegények mivel velük laktunk karácsonyra napokra anyosekhoz kellett mennünk....

2021. nov. 19. 19:45
 40/55 A kérdező kommentje:
Ajj Istenem :( akkor miért nem hagytad a francba anyósékat és mentél szegény szüleidhez? :(
2021. nov. 19. 23:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!