Van elrettentő történeted, mi történt mikor anyósodékhoz odaköltöztél?
Én nem költöztem oda, csak többször voltam ott több napokra... hát akkor is volt fura dolog. Úgy kell elképzelni, hogy kétszintes házban lakott párom akkor az anyjával (moindketten tulajdonosok és külön lakrészben éltek)...
pl. szólás nélkül feljött és benyitott a szobába... még jó, hogy hallottuk a lépteit, és nem in flagranti kapott minket. Meg folyton, amikor a fia nem értett vele egyet vmiben, akkor rajtam keresztül próbálta meg meggyőzni, és nekem pampogott... napi szinten fél órát biztos. Kikutatta a szemetünket, persze aztán azt mondta, csak taakrított, de az is elég gáz volt, mert párom megmondta neki többször, hogy NE menjen fel a szobájába takarítani, NEM kéri... és nézte a blokkokat, hogy mit vettünk meg páromon keresztül, hátulról kvázi leigénytelenezett azért, mert egyszer véletlenül nem csavartam bele a betétemet elég szorosan papírba, az kicsúszott, és felragadt a fürdőben levő szemetes falára... amiben neki nem is kellett volna kotorásznia!
Csak az van.
6 éves lehettem amikor apámnak kipattant az a zseniális ötlet az agyából, hogy költözzünk össze az ő szüleivel egy családi házba (anya, apa és az ő szülei, én). Ennek eredményeképp folyamatos feszültségben, később gyűlölködésben sikerült felnőnöm, a szüleim elváltak, mindketten leléptek, előbb apám, aztán anyám miután már beteg volt az irányában a sok ellenszenvtől, én meg itt ragadtam a nagyszüleimnél, akik kineveltek belőlem egy lusta, érzékeny, elkényeztetett egyszóval az életre távolról sem készen nem álló lányt. Kösz apa
Most komolyan az én kedvemért írtál ki egy külön kérdést? :D (én vagyok a másiknál a kérdező)
Jesszusom :D
(még mindig az a kérdező vagyok)
Esküszöm lementem kedvencek közé ezt a kérdést, és jövőre írok, hogy mi lett. :D
Anikó!
Sosem válaszolok privát üzenetre, ne haragudj.
Van még, igen. Elajandekozza a dolgaimat : "azt hittem neked már nem kell" , rejtélyes módon sikerült neki osszetornie egy csészét, ami számomra nagyon értékes volt és emiatt nem is volt használatban. Időnként kitalalja, hogy ő fog főzni, ilyenkor csak olyat szokott, amit nem szeretek. Kihypozott egy fekete alkalmi ruhát, kivasalt pár darabot lyukat egetve beléjük, osszemosta a fehér és a színes ruhákat. Atrendezi a szekrényeket, eltuntet dolgokat, felbontja a leveleimet. Nem sorolnám tovább, szerintem ez is elég
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!