Ti elmennétek a párotok nélkül az anyósodékhoz?
De jó neked! :)
Mi "jóban" vagyunk, nem rossz a viszony, de én amúgy se vagyok ez az ott szeretek aludni fajta. Most meg mindenkinek én vagyok a rossz! Na meg idegesítenek,hogy miért nem bírom ki!?
Igaz,h itthon vagyok egy hónapot a gyerkőccel anyuéknál de oda akkor se húz a szívem....
Pontosan miről lenne szó? Pár napot írtál. Miért nem halasztjátok úgy a családlátogatást, hogy a férjed is el tudjon menni?
Én elszoktam vinni a kicsit, de csak 1-2 órára. Nem azért, mert annyira oda vágyok, de a kisfiam szereti a nagyszüleit. Egy éves. Napokra viszont én sem mennék szivesen.
A párom sajna nem tud itthon lenni több napot a munkája miatt. Csak jön majd értünk.
Tudom,hogy az ő unokájuk is és ezt megértem. De én akkor se vagyok ez a bárhol szívesen elalszok típus. Pláne nem úgy,hogy egy helységben kellene velük aludni mert csak ott van fűtés éjszaka, és a ház is olyan,hogy külön van osztva és az ő részükben meg nincs fürdő. Így a hidegben kellene előre mászkálni.
Még tesómékhoz se megyek csak reggel,hogy este haza is jövök. Ha így el tudnék menni hozzájuk jó lenne de ehhez meg messze laknak :/
Oldja meg a férjed, hogy ő is ott lehessen veletek.
Ha erre nem képes, akkor ne pattogjon sem ő, sem a szülei, hogy te nélküle nem akarsz anyósodéknál lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!