Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti elmennétek a párotok...

Ti elmennétek a párotok nélkül az anyósodékhoz?

Figyelt kérdés
Mert én nagyon nem akarok a férjem nélkül menni és most ezért én vagyok a rossz,hogy nem bírok ki pár napot náluk.

2014. nov. 25. 13:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
86%
Így semmiképpen nem mennék. Nem fogok felnőtt nő létemre egy szobában nyomorogni anyukával meg apukával teljesen kényelmetlen helyzetekbe hozva mind őket, mind önmagamat. Aki ezt meg tudja felfogni, annak toll a fülébe. Ezen ne izgasd magad... Anyóséknak meg illene megtanulni, hogy vendéget úgy hívunk, ha tudunk neki megfelelő körülményeket biztosítani, és az, hogy altatom magamtól három méterre, az baromira nem rendes körülmény.
2014. nov. 25. 14:34
 12/30 anonim ***** válasza:
76%
Nekünk nincs még közös gyerekünk, de már többször is meglátogattam őket, úgy hogy csak egyedül mentem. Főleg anyukáját (elváltak).
2014. nov. 25. 14:44
 13/30 anonim válasza:
73%
De ha a ferjed ott lnne nem kellene egy helysegben aludnotok? Vagy lenne rendesen futes? En ezek miatt nem mennek, nem azert mert anyosom vagy mert a ferjem nincs ott.
2014. nov. 25. 14:45
 14/30 anonim ***** válasza:
84%
Pár napot??? Dehogy mennék, még látogatóba se. Na jó, ha pár utcányira laknának tőlünk és lenne unoka akkor talán néha beugranék pl hazafele menet az oviból. De hogy csak én és pár napra....kizárt.
2014. nov. 25. 16:27
 15/30 anonim ***** válasza:
87%

Én nem mennék. Akkor sem, ha lenne szoba külön meg ilyenek, nem igazán vagyunk olyan viszonyban. Amúgy sem várhatják el. Lehet, hogy az "ő unokájuk is" de én is a világon vagyok és nem gyerek mutogató vagyok.

Lehet, hogy hozzámentél a fiukhoz, de ettől ők még neked gyakorlatilag idegen emberek, akiket alig látsz.

Bäsztassák a fiukat, hogy miért nem szakít időt ő rájuk, hogy vigye a gyereket, ne téged. Nekem is izéltek, hogy mi az, hogy nem megyek hozzájuk magamban, csak az én szüleimhez. Megmondtam, hogy igen, ez a lényeg, ők az én szüleim és oda hazamegyek. Nehogy már számon kérje, hogy miért mászkálok a szüleimhez. Mit képzel? Még a férjemnek is mondta, ő meg megmondta nekik, hogy mégis miért mennék én nélküle hozzájuk? Megyünk együtt és csókolom. Az én anyámék se várják el a férjemtől, hogy menjen hozzájuk. Sőt még azt sem várják el, hogyha én megyek akkor jöjjön ő is. Anyósomék azt is elvárják, hogy ha megy a férjem akkor én miért nem megyek? Meg még azt is elvárná, hogy én telefonálgassak neki. De minek? Tapadjon a saját gyerekére, engem hagyjon békén.

Nem azt mondom, tudom, hogy van olyan, ahol jó a viszony, nekem is van ilyen a környezetemben, de az úgy alakul. Akkor oké. De ezt nem lehet erőltetni. Felnőtt ember vagyok az istenit, nem vagyok jóban az egész világgal, teljesen természetes, hogy az anyósommal semmilyen viszonyom van. Ha nem lenne a férjem anyja még ennyit se állnék vele szóba, mint amúgy. Így a kötelező ünnepeken lát engem, de azon kívül ne várjon el tőlem semmit, mert minek? A legjobb az egészben az, hogy meg is mondták, hogy nem engem képzeltek el a férjemnek meg állandóan fúrt egészen az esküvőig, de közben mégis elvárta, hogy legyek a legjobb barátnője legalábbis tegyünk úgy. Hülye az ilyen...

2014. nov. 25. 16:52
 16/30 anonim ***** válasza:
87%
De különben nem azért mondom, de ez olyan tipikus, hogy mindig az megy, hogy milyen szemét a meny, mert nem viszi helybe a babát/kisgyereket. Persze, mert olyan könnyű neki felmálházni az összes kelengyét, utazóágyat, minden szart, ami kell a gyerekhez, és átbumlizni a fél országon, ahelyett, hogy ők szednék össze magukat és elmennének megnézni azt a gyereket egy váltás fehérneművel a táskában..
2014. nov. 25. 17:02
 17/30 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Valaki kérdezte és igen, ha a férjem jönne akkor is együtt kellene aludni. Spórolásból éjjel csak azt a helységet fűtik.

Megértem amúgy,hogy látni akarják az unokát meg írtam nem vagyunk rossz viszonyban. De olyan marha jóban sem.

Igazából azért nem szívlelem őket, mert mikor itthon laktunk ( szülés után fél évig) akkor se jöttek megnézni a kicsit. Meg mikor kórházba kelet vinni vagy hozni minket, mindig volt fontosabb dolga a mostoha apósnak. Ez nagyon rosszul eset. Holott a kocsijukat a párom fizette 3 évig. A mi kocsink meg ugye a páromnál volt.

Szóval nem tudom mi legyen!? :(((

Nem akarok oda menni, gyomoridegem van már egy hete,hogy mi lenne a jó. De így meg csak a veszekedés meg, igaz nem velem csak a férjem hallgassa....

2014. nov. 25. 17:30
 18/30 anonim ***** válasza:
85%
Egyetlen fűtött szobával bíró házba akkor sem mennék a gyerekemmel NAPOKRA, ha a csodatévő jó tündér lakna benne. Ilyen anyóshoz meg pláne nem. Ne legyen gyomorideged, mondd, hogy bújkál benned valami. Nem akarod, hogy belobbanjon, nagyon köszönöd a meghívást, majd Karácsony előtt KÖZÖSEN elmentek 1-2 napra.
2014. nov. 25. 17:34
 19/30 anonim ***** válasza:
87%

Amúgy hogy gondolja, te majd elvonatozol? Mert látom egy kocsitok van, ami a párodnál szokott lenni. De nekik meg van saját? Hogy nem sül le a bőr a képéről, hogy a gyereknek ők tájára se mennek, holott még kocsi is lenne a seggük alatt, de azt elvárnák, hogy te a kisgyerekkel tömegközlekedjél hozzájuk akár fagyban is?

Ne menj és kész. Ne menj bele vitákba, egyszerűen légy elérhetetlen, ha nem tud civilizált lenni. A legidegesítőbb az egészben, hogy képesek és abba csimpaszkodnak, hogy a saját szüleidhez mégy. Na és aztán, ők a saját szüleid, persze, hogy mégy. Ő hozzájuk is a saját gyereknek kéne menni, téged meg hagyjanak már a fenébe.

2014. nov. 25. 17:45
 20/30 anonim ***** válasza:
79%

Nem szívesen, de csak azét nem, mert én nem jövök annyira ki vele..

Pl a férjem simán megy nélkûlem is az anyukámékhoz, ők jól kijönnek, sőt

2014. nov. 25. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!