Ti elmennétek a párotok nélkül az anyósodékhoz?
Én nem mennék. Akkor sem, ha lenne szoba külön meg ilyenek, nem igazán vagyunk olyan viszonyban. Amúgy sem várhatják el. Lehet, hogy az "ő unokájuk is" de én is a világon vagyok és nem gyerek mutogató vagyok.
Lehet, hogy hozzámentél a fiukhoz, de ettől ők még neked gyakorlatilag idegen emberek, akiket alig látsz.
Bäsztassák a fiukat, hogy miért nem szakít időt ő rájuk, hogy vigye a gyereket, ne téged. Nekem is izéltek, hogy mi az, hogy nem megyek hozzájuk magamban, csak az én szüleimhez. Megmondtam, hogy igen, ez a lényeg, ők az én szüleim és oda hazamegyek. Nehogy már számon kérje, hogy miért mászkálok a szüleimhez. Mit képzel? Még a férjemnek is mondta, ő meg megmondta nekik, hogy mégis miért mennék én nélküle hozzájuk? Megyünk együtt és csókolom. Az én anyámék se várják el a férjemtől, hogy menjen hozzájuk. Sőt még azt sem várják el, hogyha én megyek akkor jöjjön ő is. Anyósomék azt is elvárják, hogy ha megy a férjem akkor én miért nem megyek? Meg még azt is elvárná, hogy én telefonálgassak neki. De minek? Tapadjon a saját gyerekére, engem hagyjon békén.
Nem azt mondom, tudom, hogy van olyan, ahol jó a viszony, nekem is van ilyen a környezetemben, de az úgy alakul. Akkor oké. De ezt nem lehet erőltetni. Felnőtt ember vagyok az istenit, nem vagyok jóban az egész világgal, teljesen természetes, hogy az anyósommal semmilyen viszonyom van. Ha nem lenne a férjem anyja még ennyit se állnék vele szóba, mint amúgy. Így a kötelező ünnepeken lát engem, de azon kívül ne várjon el tőlem semmit, mert minek? A legjobb az egészben az, hogy meg is mondták, hogy nem engem képzeltek el a férjemnek meg állandóan fúrt egészen az esküvőig, de közben mégis elvárta, hogy legyek a legjobb barátnője legalábbis tegyünk úgy. Hülye az ilyen...
Köszi a válaszokat! :)
Valaki kérdezte és igen, ha a férjem jönne akkor is együtt kellene aludni. Spórolásból éjjel csak azt a helységet fűtik.
Megértem amúgy,hogy látni akarják az unokát meg írtam nem vagyunk rossz viszonyban. De olyan marha jóban sem.
Igazából azért nem szívlelem őket, mert mikor itthon laktunk ( szülés után fél évig) akkor se jöttek megnézni a kicsit. Meg mikor kórházba kelet vinni vagy hozni minket, mindig volt fontosabb dolga a mostoha apósnak. Ez nagyon rosszul eset. Holott a kocsijukat a párom fizette 3 évig. A mi kocsink meg ugye a páromnál volt.
Szóval nem tudom mi legyen!? :(((
Nem akarok oda menni, gyomoridegem van már egy hete,hogy mi lenne a jó. De így meg csak a veszekedés meg, igaz nem velem csak a férjem hallgassa....
Amúgy hogy gondolja, te majd elvonatozol? Mert látom egy kocsitok van, ami a párodnál szokott lenni. De nekik meg van saját? Hogy nem sül le a bőr a képéről, hogy a gyereknek ők tájára se mennek, holott még kocsi is lenne a seggük alatt, de azt elvárnák, hogy te a kisgyerekkel tömegközlekedjél hozzájuk akár fagyban is?
Ne menj és kész. Ne menj bele vitákba, egyszerűen légy elérhetetlen, ha nem tud civilizált lenni. A legidegesítőbb az egészben, hogy képesek és abba csimpaszkodnak, hogy a saját szüleidhez mégy. Na és aztán, ők a saját szüleid, persze, hogy mégy. Ő hozzájuk is a saját gyereknek kéne menni, téged meg hagyjanak már a fenébe.
Nem szívesen, de csak azét nem, mert én nem jövök annyira ki vele..
Pl a férjem simán megy nélkûlem is az anyukámékhoz, ők jól kijönnek, sőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!