Nagyon elvetemült ötlet? Elmennétek így a koncertre?
Alapvetően azt mondanám, hogy ne, mit csinálna ott egy ekkora gyerek, te mit csinálnál a babakocsival, hogy ne lökdössék, ne öntsenek rá semmit, és így te sem tudnál nyugodtan bulizni.
Persze nem mindegy, hogy egy komolyzenei koncert, ahol ülnek az emberek és hallgatják a zenét, vagy egy tombolós, bulizós koncert.
Vidd el a nagyfiút a nagyikhoz, vagy hívj egy babyszittert, de a gyereket ne vidd.
Köszönöm a válaszokat!
Nyugodt, nem ugrálós koncert. Nem lesz nagy tömeg sem, mert nem túl ismert a zenekar. Akik lesznek, azok is állnak és énekelnek, nincs bunyó, lökdösődés. Egy parkos részen lesz, így nyugodtan tudom tologatni a babakocsit. Sajnos bébiszittert nem találtam, aki vállalná, a nagyszülők pedig vagy nem élnek, vagy betegek. Aki még szóba jöhetne rokonok, barátok közül, az vagy maga is a koncerten lesz, vagy elutazik a hosszú hétvégére tekintettel. Azért merült fel bennem a kérdés, hogy elvihetném, mert egy kolléganőm fél éves gyerkőcével rockfesztiválra ment, és ekkor ugrott be, hogy miért kellene nekem kihagynom egy ilyen szuper lehetőséget. Mégsem egy rock vagy punk koncertről van szó, ahol nagy tömeg, verekedés stb lenne. Illetve azért is eszembe jutott, mert fesztivál keretében lesz, és ilyenkor szoktam látni rengeteg babakocsis szülőt délután, kora este is.
Hát kövezzetek meg, de én elmennék a picivel. Így, hogy nyugodtabb a zenekar, nagy parkos részen el lehet férni, egy próbát megér. Csak valóban ne fürdesd előtte, és nagyon-nagyon melegen öltöztesd föl, mert este még hideg van. Mi baja lehetne? Ha nem alszik, nyűgös, éhes, rossz kedvű stb., akkor hazamentek. De az is lehet, hogy valóban tud aludni, vagy tetszeni fog neki a zene. (Nyilván, ha metal koncertre akarnál vele menni ugráló emberek közé, azt én sem javasolnám.) Menjetek nyugodtan, ha meg nem sül el jól a dolog, bármikor hazamehettek.
Off: 1-esnek nagyon nincs igaza. Pláne, hogy a kérdező írta is, hogy már 7 hónapja nem volt sehol, mégis úgy állítja be, mint valami partiállatot...A szülőnek és -igen- a gyereknek is kellenek az új élmények, ingerek.
szerintem az a fő szempont, hogy mennyire van tőletek.
azt írod, hogy parkban lesz, tehát akkor egy esti sétára is elmehettek oda este, messzebb a tömegtől.
viszont ha nem tud aludni, nem érzi jól magát akkor haza kéne menni, ezért se lenne mindegy nekem, hogy mennyire van az a hely.
először azt írtam volna, hogy nem mennék, de így, hogy leírtad a körülményeket, én lehet elmennék egy sétára :) amikor ennyi idős volt a fiam, akkor gyakran mentünk le este sétálni, mert nagyon meleg volt a lakásban, nem tudott elaludni, így sétáltunk egy nagyot, elaludt, aztán otthon csak óvatosan át kellett tenni a kiságyába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!