Nagyon elvetemült ötlet? Elmennétek így a koncertre?
Figyelt kérdés
Hétvégén lesz a városomban a kedvenc zenekarom koncertje. Sajnos a férjem dolgozik, így nem tud vigyázni a babánkra. Senki nincs, akit megkérhetnék, hogy vigyázzon rá. A koncert este 8-kor lesz, szabadtéri. A babánk 7 hónapos, és arra gondoltam, hogy elvinném magammal babakocsiban. Nagyon vad ötlet? Már egy éve várok rá, hogy elmehessek egy ilyen koncertre, annyira jól esne. Mióta megszületett a kisfiúnk, sehol nem voltam, mert nincs, aki tudna rá vigyázni. Csak nem tudom, hogy mennyire jó ötlet ilyen késő este babakocsikázni a városban, hiszen még olyan pici a fiam. Valószínűleg egyébként végigaludná, mert már fél 8-kor el szokott aludni este.2014. ápr. 28. 11:08
11/13 A kérdező kommentje:
10 percnyi sétára lenne tőlünk a koncert.
2014. ápr. 28. 18:09
12/13 anonim válasza:
5-ös voltam... menj csak el és ne foglalkozz mások véleményével és érezd jól magad!!! :)
13/13 anonim válasza:
menny csak el de jól öltöztesd fel a fiadat :) lehet hogy most le leszek pontozva de én hasonló helyzetben voltam csak nem koncerten hanem munkahelyemen volt tavaly családi nap pont akkor volt kislányom 4hónapos és mivel meghívtak rá el is mentem. hangos volt igaz a zene de nem mentem a sátor közelébe inkább kint a gyerekeknek lévő sátorba mentem be. nagyon jól érezte magát a kislányom egyáltalán nem volt nyűgös :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!