Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti elmennétek a párotok...

Ti elmennétek a párotok nélkül az anyósodékhoz?

Figyelt kérdés
Mert én nagyon nem akarok a férjem nélkül menni és most ezért én vagyok a rossz,hogy nem bírok ki pár napot náluk.

2014. nov. 25. 13:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
81%

Biztos, hogy nem mennék el!

Nálunk mindkettőnknek van jogsija meg kocsija, nagyszülőknek is. 30 km-re laknak, ők nem jönnek hozzánk (mert maaarha sok dolguk van én meg nyilván otthon vagyok a gyerekkel tehát SEMMI dolgom egész nap), mi se hozzájuk csak ritkán 2 havonta 1x. Most engem is ezzel terrorizálgatnak, hogy a nagy semmittevésembe (1 kicsi gyerek, másik úton van, szakdogát írok, férj dolgozik, házimunka, minden nap főzök stb.) menjek már el hozzájuk unokát mutogatni. Megmondtam, hogy a gyerek nem bazári majom, majd hívjanak, ha elfogy a sok dolguk otthon a tv előtt...

2014. nov. 25. 22:35
 22/30 A kérdező kommentje:

Még egyszer köszi a válaszokat! :)

Igaz még most is idegesít mert nem tudtam eldönteni,hogy menjek vagy ne!?

Nem szeretnék, de tudom,hogy utána mindig nézni kellene anyuka felfújódott fejét,hogy nem mentünk... És az ilyen eléggé bánt de talán nem annyira,hogy ezért pár napig bevállaljam,hogy kellemetlenül érzem magam... :((

A betegségre való hivatkozás nem érdekli. 2 hónapja vagyok beteg, orvoshoz is itthon mentem, (még itt van a házidokim) és nem volt igazi megoldása a bajomra. Nagyon fáj a fél arcom, mintha a fülem is meg a fogam is egyszerre fájna. Elég szar, de neki ez se kifogás...

Amúgy ő engem nem hívott meg, csak alapnak veszi,hogy menjek..

Na majd még kifundálok valamit, remélem :)

2014. nov. 26. 12:58
 23/30 anonim ***** válasza:
71%

Ez simán lehet arcüreg-gyulladás.

Kéne egy röntgent csináltatni.

(Tudom, a kérdés nem ez volt, de talán ez is hasznos hozzászólás volt.)

2014. nov. 26. 13:05
 24/30 anonim ***** válasza:
58%

Ha megkopogtatod az arcodat, akkor fáj? Mert akkor jó eséllyel arcüreg-gyulladásod van, antibiotikumot kell szedni rá.

A kérdésre: nem mennék el. Gondolj bele, ha most beadod a derekadat, akkor legközelebb már el fogják várni, hogy ismét náluk aludjatok néhány napot. És újra, és újra és újra. Most tegyetek pontot erre a kérdésre.

2014. nov. 27. 10:38
 25/30 A kérdező kommentje:

Nekem is az arcüreggyulladás volt a tippem. De szerencsére a doki szerint nem az. Meg anyu szerint se (4 gyerkőce van ebből 2-nek gyakran volt kicsi korban) így van tapasztalata.

Már 3 fajta bogyót beszedtem 1-1 dobozzal de nem hatott. Most majd irány a fogdoki mert csak az marad,hogy arról fájhat. :( Köszi,hogy ebben is próbáltok segíteni! :)

2014. nov. 27. 13:05
 26/30 anonim ***** válasza:
58%

Egy rende orvoshoz azért el kellene menni, hacsak nem akarsz agyhártya gyulladást is. Valszeg arcüreggyulladásod van, de hogy valamilyen komoly gyulladás van a koponyacsontod küröl (fog, fül, arcüreg), az tuti. Ha nem kezelik ki az ilyen gyulladást, ezekben akár meg is lehet halni, csak mondom.

Az anyósod ügyében meg állj a sarkadra. Beteg vagy. Nem mész. Pár napra meg pláne nem. Pont. Fújja fel magát, meg is pukkadhat, jöjjenek ők, ha nagyon látni akarják a gyereket.

2014. nov. 27. 16:27
 27/30 anonim ***** válasza:
58%
Soha, nincs az az isten :) Még ha vele is kell menni esetleg akkor is húzom a szám, mert anyuci pici fiának nem vagyok elég jó anyós szerint és nagyon nem szeret :)
2014. nov. 27. 19:32
 28/30 anonim ***** válasza:
38%

Olvasd el, mi végzett az apukával:

[link]

Vedd komolyan a gyulladást!

2014. nov. 28. 12:56
 29/30 A kérdező kommentje:

Hát ez durva..

Ma is voltam dokinál mert megint jobban fáj. Most adott megint gyógyszert. Azt mondta ennél erősebbet nem igen tud adni. De gyulladást nem talált se a fülemen se az arcomon, legalább is szerinte nincs. Ha hétfőig nem javul megyek a kórházba és megnézetem.

Viszont így eldőlt,hogy mivel ilyen rosszul vagyok nem megyek az anyósékhoz. Nem is érdekel így mit gondol. A férjem megérti ez elég.

2014. nov. 28. 14:36
 30/30 anonim ***** válasza:
38%

Na, nagyon helyes. A doki ha nem röntgeneztetett meg (és nincsenek röntgen szemei), nem zárhatja ki a gyulladást. Nem biztos, hogy az arcüregedben van, lehet a fülben, lehet fogban, lehet egyéb gyulladás áthúzódása a koponyacsontba. Ez nem játék. Szívre, agyra, egyéb belső szervekre gyorsan áthúzódhat és akkor már nehezebb gyógyítani (lásd a cikket).

Szerintem menj szakorvoshoz (fül-orr-gégész). Ma.

2014. nov. 28. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!