Elmennétek nyaralni 4hónapos picivel?
Ez babafüggő. Ha nyugodt, nem sírós, eszik-alszik-nézelődik baba, akkor nyugodtan, ha meg épp az ellenkezője akkor...akkor is el lehet, csak akkor nem lesz annyira kellemes kirucanás.
Első lányunkkal bárhova, bármikor elmehettünk, ha akatunk, a hugival a legközelebbi kisboltba is többször megfontolom, hogy bevállaljam-e a vásárlást :)
Mi pont 4 hónaposan vittük a fiunkat egy wellness hétvégére. Nagyon jó volt! Picit fürdött, evett, aludt! :)
Mondjuk külföldre nem mernék elindulni!
Szia!
Ahogy írták babafüggő. Nálunk nagyon különböző volt a két gyerkőc 4 hónaposan. A fiunkkal bevállaltam volna, a lányunknál már nem annyira. Ő gyakorlatilag egész nap rajtam volt, ennyire igényelte a testi közelséget.
A fiad viszont már várja a nyarat. Szerintem keresnék egy olyan szállást, ahol az esetleges visszamondással (ha nagyon nem vállalnátok az utat) se vesztitek el az előleget, hanem áttehetitek az időpontot.
Olyan szállást nézz, ahol van kert, szabadtér, hogy a kicsi is kint lehessen ha jó az idő, mert a friss levegő jobban lemeríti, és a nagy is le tudja magát kötni (pl. játszótér, kinti gyerekmedence).
A kicsinek a napirend a fontos, és az anya közelsége a fontos, ahogy írtad.
Nézegess körül szállásilag, mert még sok helyen van előfoglalási kedvezmény, a részleteket meg megérdeklődöd. Foglalni most érdemes, mert hamar betelnek a jó helyek, visszamondani (feltételeket megnézni) később is lehet.
en akkor is mennek ha a manom nagyon nyugos tipus lenne, ha masert nem is de a nagyobb miatt mindenkepp! es biztos beszereznek egy ilyet:
www.babazunk.hu/hordozas/rugalmas-kendo-kotesi-technikak/3-furdos-kendo
Menjetek nyugodtan szerintem! Belföldön, egy hétvégére, de még több napra is, én simán elmennék babával, főleg ha nem túl hosszú az út. Ahogy a többiek is mondják, neki az a lényeg, hogy vele legyél, végülis mindegy hogy hol. És hát a nagynak is jár a nyaralás, nem lenne neki jó, ha folyton otthon kellene ülnie a pici miatt. Pláne, hogy várja és számít is a nyaralásra.
Nem mondom, hogy neked pihentető lesz, de otthon sem lenne másként, akkor meg...?
Menjetek, nem lesz semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!