Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 6-7 hónapos babával...

Egy 6-7 hónapos babával elmennétek nyaralni Horvátországba?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 15:18
1 2
 1/13 Jégtánc ***** válasza:
Simán.
2013. febr. 4. 15:19
 2/13 anonim ***** válasza:

Az én lányomat vidékre vittük le nagyihoz, de megfogadtam, h soha többé... annyira pici volt még.. így nagyon körülményes volt a szoptatás, altatás, hosszú volt az út (neki meg pláne szerintem).. állandóan mozgolódott, furakodott, nem maradt egy helyben.

H.ország mindenhogy nagyon messze van még egy ilyen korú babának (szerintem).

2013. febr. 4. 15:21
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem, még várnék vele egy évet.
2013. febr. 4. 15:23
 4/13 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a baba. Hogy eszik, hogy alszik, hogy halad a hozzátáplálás, mennyire viselik meg az új dolgok, a környezetváltozás, kiegyensúlyozott e, stb. Ha a Kisfiam nem lenne nehéz természet, nem nyafogna állandóan, akkor belevágnék. Most lesz 7 hónapos. Nyáron mi is tervezzük, addigra már betölti az 1 évet, remélem javul addig a helyzet.
2013. febr. 4. 15:32
 5/13 Jégtánc ***** válasza:
Mi anno Németországból jöttünk haza mindig,húsvét,nyaralás stb.1000km.Nagyobbik fiam 3 hónapos volt mikor hazajöttünk vele,majd nyáron újra.Abszolút nem volt gond.Rugalmasabbnak kell lenni.Kisfiam is 3-4 hónapos lehetett mikor 2 gyerekkel utaztunk haza gyakran.Horvátország nincs olyan messze.Vannak közelebbi nyaralóhelyek.Szerintem ha megtudjátok oldani hogy kicsit rugalmasabbak legyetek akkor nem lesz gond.Babának nem lesz semmi baja ha nem minden este a saját ágyában a saját szobájában alszik.Persze előfordulhat hogy az első két nap macerásabb,de hát ez benne van a pakliban.Ha szoptatod az sem helyfüggő ha tápszeres akkor meg végképp nem az.
2013. febr. 4. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Leginkább a babától függ. Amíg nem volt gyerekem és az volt a tapasztalatom a családban látottak alapján, hogy egy fél éves gyerek minimum 10 kiló, szó nélkül bevág 2 üveg bébikaját, akármit adsz neki és úgy általában is jó kis strappabíró, lehet "nyúzni", addig azt mondtam, hogy igen.

Most van egy 6 hónapos lányom, aki egy cukorfalat, áldott jó baba, nagyon nyugodt ha a megszokott helyén van, de elsírja magát, ha tüsszent valaki, illetve az egész nap az Ő etetéséből áll, mert alig akar enni, de csak 6 és fél kiló. Kis formás, de törékeny kislány. Na Őt inkább nem vinném.

2013. febr. 4. 15:41
 7/13 anonim ***** válasza:
El.
2013. febr. 4. 15:46
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem mennék.

Te ismered a gyermeked!

Az én lányom nem bírja az utózást, 4 hónapos korától 10 km után sugárban rókázik.

Sokszor meg kell állni, ki kell venni, elúnja magát, mászna.

2013. febr. 4. 15:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Ez tényleg babafüggő. Amíg nem volt babám, én is azt mondtam, viszem majd mindehova, nem ülünk itthon. Na aztán lett egy hasfájós, sírós, nyűgös, nyafis lányom...szóval mi semmiképpen nem mennénk.
2013. febr. 4. 15:55
 10/13 anonim ***** válasza:
mi tavaly voltunk horvatorszagba akkor volt a fiam 5.5 hos hajnalban indultunk es reggel 10 re értünk oda csak crikvenicáig mentünk az nem vol josszu végig aludt az uton a tengerben is fürdött sokat sétáltunk vele annyi hogy mi augusztus végén voltunk és akkor már nem volt az a forroság de a tenger meleg volt.
2013. febr. 4. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!