Ti elmennétek a gyereketek nélkül nyaralni?
Igen!
Ha 3 nap nyaralásnak számít, egy wellness szállodában voltunk tavaly és idén is tervezzük.
A gyerekek tök jól elvoltak a nagyszülőkkel, 100 km-re voltunk, ha bármi lett volna éjszaka is tudtam volna menni. Nem is értem mi ebben a nem helyénvaló. Mert hogy pici rosszallást olvasok ki a soraid között.
Hűha, akkor én itt nagy kakukktojás vagyok, mert én tavaly a 1,5 éves fiamat és a 4 éves lányomat merészeltem itthon hagyni 3 napra.
2. voltam
Wellness-hétvégére,egy közelben lévő szállodába igen:)Sőt,mentünk is.
Nyaralásra nem,mert oda külföldre megyünk,ahonnan nem vagyok otthon pár perc alatt,és amúgy is nagyon jó látni,ahogy a 2,5 éves kislányom fürdik a tengerben az apukájával,homokozik,és egyszerűen élvezi ezt az egészet:)
Igen. Jól tették, hogy kicsit csak egymásra koncentráltak, kettesben voltak. Mindenkinek kellene pár napot csak a párjával kikapcsolodnia valahol, ahol nem a napi problémákra koncentrálnak, hanem pihenek stb...Nagyszülőknél meg biztos jól el volt a kisfiú, tutti élvezte,ahogy kényeztetik,lessik minden szavát.
Nem is értem miért nem lehet egy gyerektől elszakadni pár napra. Jöhet a lepontozás!
nekem 3 gyerekem van. a nagy 3 eves, a ket kicsi pedig most mult 1 eves.
mi elmentunk 4 napra Hollandiaba, a gyerekek pedig itthon voltak a nagyszulokkel.
azt hittem, hogy nagyon fognak hianyozni, de egyaltalan nem hianyoztak, es tok jo volt vegre tovabb aludni, es nem nekik melozni folyamatosan.
A nagyfiam nem volt tolem egy par orara sem tavol a 3 ev alatt, es ez a nagyon szoros fizikalis kozelseg mar sok.
De jo volt hazajonni es vegre ujra latni oket. Majd par ev mulva hatha el tudunk meg egyszer menni a ferjemmel kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!