Ti elmennétek a gyereketek nélkül nyaralni?
En irtam azt, hogy nem hianyoztak a gyerekek. Az az igazsag, hogy en is csodalkoztam magamon emiatt. Furcsa volt, hogy mennyire orulok, hogy nincsennek ott. Egy par msp-ig rosszul is ereztem magam miatta. Akkor jutott ez eszembe, amikor kezen fogva kezdtunk el setalni az utcan a ferjemmel, ez ugyanis nem fordult elo velunk kb. egy eve. Amikor a nagy masfel eves volt, akkor a ferjem egyedul ment el egy baratjaval nyaralni... Persze hivtak engem is, de akkor meg el sem tudtam volna kepzelni, hogy itthon hagyjam a gyereket. De szerintem 3-at egyutt itthon hagyni konnyebb es nekik is jobb, mintha csak egyet pattintanal le nagyiekhoz.
Meg annyit gyorsan, hogy nyaralni nem mennek nelkuluk de igy veluk se vallalok be csak egynapos pocsozast a Balatonon.
Meg gyorsan hozzateszem, hogy a ferjem erre a 4 napos Hollandiara is vinni akarta a nagyobbat, de en mondtam, hogy ne. Delutan aludni vele, este 8-kor lefekudni....
Nyilvan azert hozta volna o is, mert a munkahelye miatt nincs itthon vele egesz nap, es neki az egyuttlet is erdekes. (nekem meg mar tud terhes lenne)
Persze imadom oket, es minden korulottuk forog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!