Nektek mi lenne az az ok ami miatt nem mennétek anyósodékhoz, illetve nem engednétek a gyereketeket hozzájuk?
Ha kosz van, vagy felelőtlenséggel veszélyeztetik a gyereket.
Nem kórházi sterilitásra vágyom, az itthon sincs. De pl ne ragadjon az asztal és a padló, a poharak, evőeszközök és tányérok legyenek tiszták, és ne legyen nikotintól besárgulva a függöny, és az ablaküveg. Az sem árt, ha a kintás kanapé mintája látszik. (Volt ilyen anyós-jelöltem rosszul voltam, ha hozzájuk kellett menni, pláne, ha enni is kellett. Minden ragadt a kosztól, rendesen takarítva évente egyszer volt, amikor ők két hétig nyaraltak, én meg 2 hétig takarìtottam.)
A felelőtlen veszélyeztetés is nálam az, amikor pl figyelmen kívül hagyják a gyerek esetleges allergiáját, nyáron hagyják a tűző napon játszani, és hólyagosra ég a napon, és hasonlók. Sárban dagonyázhatnak, az nem zavar, van víz, szappan, mosógép.
Nem értem, miért az anyósékra van kiélezve a kérdés, akkor már miért nem a nagyszülőkre általában véve?
A nő szülei csakis tökéletesek lehetnek, velük elő sem fordulhat ilyesmi, vagy nekik minden el van nézve?
"Ugyan már, honnan tudjuk, hogy nő vagy férfi kérdezi?"
Ilyen kérdést csak a nők tesznek fel. :) Már eleve ez az "engednétek hozzájuk"-ból nyilvánvaló, hogy nő a kérdező.
Mindig a nő mondja meg, hova mehet a gyerek, a férfi meg bele kell törődjön...
higiénia teljes hiánya, rendszeres káromkodás, a gyerek bántalmazása/neadj isten molesztálása.
Olyan helyzetben, ha rossz lenne a viszonyom velük (pl. mert valamiért vagy ők nem bírnának engem vagy én őket nem), a gyerekeket ettől még engedném hozzájuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!