Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nektek mi lenne az az ok ami...

Nektek mi lenne az az ok ami miatt nem mennétek anyósodékhoz, illetve nem engednétek a gyereketeket hozzájuk?

Figyelt kérdés
2015. márc. 22. 16:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%
Ha az én elveimmel ellentétes irányba nevelnék a kölköt.
2015. márc. 23. 10:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Eddig még nem volt ilyenre példa. és nem szoktam olyan dolgokon gondolkodni amiket nem szeretnék.
2015. márc. 24. 22:08
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Tartsa be a szabályokat, amiket csak és kizárólag te állítasz fel! Ha csak megjátssza és nem tartja be a szabályokat (pl. 12%-os gyümölcslevet vesz, amikor én megmondtam, hogy 100%-os), akkor nem hagyom ott egy percre sem, csak ha én is ott vagyok! Mert akkor val*szeg, sz*rik arra, hogy te mit akarsz és, ha nem érdekli, hogy mit mond az egyetlen ember, aki a gyerekkel kapcsolatban dönthet, akkor nem bízom rá a gyerekemet 1 órára se!
2015. márc. 25. 01:43
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem egyszerű kérdés, minek bonyolítod?!

Kérdezd meg gyerekeidet.

2015. márc. 26. 17:09
 15/17 Annaagi válasza:
34%
Az azert erös tulzas hogy azert nem hagyod ott a gyereket mert CSAK 12% os gyümölcslet kap. Hallo? Persze hogy ezt meg kell beszelni de a draga gyereked nem fog a falnak menni ha egyszer mast iszik! Gondolom eves elött nem pumpalta tele sürü gyümölcslevel hogy egyen fött eetet, de lehet hogy a nagyinak nincs akkora nyugdija hogy a 100% -osat vegye meg akkor sem indok ez egy nagyszülöt eltiltani az unokajatol! A többi hozzászòlásokkal egyetertek.
2015. márc. 28. 07:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem még a piszok se nagyon számít.De pl. ne legyen a konyhaasztalon a méz mellett patkányirtó.

Persze azért attól is függ,hogy mekkora a gyerek.

2015. ápr. 9. 22:45
 17/17 anonim ***** válasza:

- alkoholizmus

- durván balesetveszélyes vagy egészségre ártalmas lakhely (durván penészes, bagófüstös)

- drogos

- ha arra akart volna rávenni, hogy vetessem el a gyerekemet

- ha engem fúr, akkor én tuti nem mennék át bájologni... a gyereket engedném, de a párommal azért beszélnék, hogy ha esetleg a gyereknek fúrna, akkor azért olvasson be az anyjának

- ha a gyereket folyton csak szidni tudja

- ha tudom, hogy nem vigyáznak rendesen a gyerekre (pl. kicsi gyereket egyedül hagynak házban, amíg ők barátokkal dumcsizni mennek, vagy meleg autóban hagyják)

- ha agresszív háziállatuk van, ami már támadott embert pici dolgok miatt, és mégsincs elzárva

2017. jún. 20. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!