Anyósodéknál mekkora a tisztaság a lakásban/házban ha mentek hozzájuk gyerekkel?
Patika tisztaság van, mintha nem is használnák a lakást.
Én is háklis vagyok a rendre és a tisztaságra, de fogalmam sincs, hogy csinálják.
Átlagos, normális. Mondjuk az lenne a fura, ha nem így lenne, mert ketten vannak, és ha bent vannak a házban, akkor csak fekszenek, tévéznek, nem csinálnak koszt, tőlük maximum a por ül le. Főzés után anyósom áttörli a sütőt, konyhapultot, ezen kívül normális időközönként felsöpör, felmos, porszívózik, a többit meg szükség szerint.
Az én anyáméknál van egy falka macska, meg többen is laknak ott, nincs akkora tisztaság, pedig vagy háromszor annyit takarít.
Mindkét helyen ugyanez volt a helyzet unoka előtt is.
Általános rend és tisztaság, kb mint nálunk. A polcok néha porosak - kinél nem? - de mivel benti kutyájuk van, így naponta porszívózik és felmos.
Gyerek nincs, nem lesz, de ha lenne, nem zavarna, ha esetleg nagyobb a por, vagy szőrösebb a padló.
Én kiskoromtól kezdve haszonállatokkal nőttem fel (papa tartotta őket), németjuhásszal, macskával, mégis élek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!