Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósodéknál mekkora a tisztas...

Anyósodéknál mekkora a tisztaság a lakásban/házban ha mentek hozzájuk gyerekkel?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 4. 23:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Olyan mintha egy Ikea sarokban lennénk kb. Tehát patyolat. Nagyon igényesek.
2021. ápr. 4. 23:12
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Az enyém kicsit kettős mércével takarít. A padló, wc, pultok, csap, asztal, ilyesmi mindig csillog villog, de a szekrényeken áll a por, a csempén a vízkő, stb. De oda meg úgyse nyúl a gyerek, úgyhogy nem zavar
2021. ápr. 4. 23:34
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Az exem anyja eszméletlen rektes volt. Te jó ég .. gyerekünk nem volt, és szerencsére már megszabadultam az egész családtól
2021. ápr. 4. 23:47
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Úgy válaszolok, hogy gyerek még nincs. Anyósomnál mindig patika rend van, virág az asztalon, a padlóról enni lehetne. Apósoméknál is rend van, annyi különbséggel hogy pl náluk a cipőt nem kell levenni, tehát ott a padló nem olyan tiszta talán (bár én ott sem látok soha koszt). Ha lenne gyerekem, mindkét helyen nyugodtan mászkálhatna, nem nyúlna retekbe.
2021. ápr. 5. 01:12
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Akkora, hogy a földről ehetnénk 👍
2021. ápr. 5. 06:24
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

Patika tisztaság van, mintha nem is használnák a lakást.

Én is háklis vagyok a rendre és a tisztaságra, de fogalmam sincs, hogy csinálják.

2021. ápr. 5. 08:33
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Átlagos, normális. Mondjuk az lenne a fura, ha nem így lenne, mert ketten vannak, és ha bent vannak a házban, akkor csak fekszenek, tévéznek, nem csinálnak koszt, tőlük maximum a por ül le. Főzés után anyósom áttörli a sütőt, konyhapultot, ezen kívül normális időközönként felsöpör, felmos, porszívózik, a többit meg szükség szerint.

Az én anyáméknál van egy falka macska, meg többen is laknak ott, nincs akkora tisztaság, pedig vagy háromszor annyit takarít.

Mindkét helyen ugyanez volt a helyzet unoka előtt is.

2021. ápr. 5. 08:50
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Nem megyünk, mert egy elmebeteg láncdohányos gyűjtögető, kb a holmihegyek közötti folyosókon lehet közlekedni. Amúgy régen állítólag nagyon adott a rendre.
2021. ápr. 5. 08:52
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
Már-már zavarba ejtő a tisztaság. Én érzem magam kényelmetlenül a saját lakásomban sokszor, bár minket se esz meg a kosz, de a konyha kissé kopottas, és sosincs tiszta hatása, hiába súrolom.
2021. ápr. 5. 09:34
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

Általános rend és tisztaság, kb mint nálunk. A polcok néha porosak - kinél nem? - de mivel benti kutyájuk van, így naponta porszívózik és felmos.

Gyerek nincs, nem lesz, de ha lenne, nem zavarna, ha esetleg nagyobb a por, vagy szőrösebb a padló.

Én kiskoromtól kezdve haszonállatokkal nőttem fel (papa tartotta őket), németjuhásszal, macskával, mégis élek :D

2021. ápr. 5. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!