Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Közelegnek az ünnepek, várod...

Közelegnek az ünnepek, várod már a nagy összeülést közös vacsit anyósodékkal?

Figyelt kérdés
Jó érzéssel tölt el, hogy velük is ünneplitek a szeretet ünnepét vagy nem? Miért? Előfordult, hogy szándékosan kihagytad?

2021. nov. 18. 14:41
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
85%
"Összeülés" helyett "összeütközést" olvastam:D
2021. nov. 18. 19:50
 22/55 anonim ***** válasza:
79%
Várom, szeretem az anyósomat, pedig két generációval idősebb nálam. Karácsonyon kívül is összeülünk gyakran.
2021. nov. 18. 19:56
 23/55 anonim ***** válasza:
59%
A hátam közepére sem kívánom. Már a gyomrom most egyben van. Utálom hogy el kell játszanom a nagy szeretetet mert karácsony van. Szerintem o is így van vele.
2021. nov. 18. 20:12
 24/55 anonim ***** válasza:
91%
Nem lesz ilyen. Egyikünknek (értsd: Párom és én) sincs igénye rá, nem megyünk egyikőjükhöz se, és nem is hívjuk egyiket se. Maradunk szépen négyesben: a két gyerekünk, és mi. A srácok, igény szerint ünnep másnapján persze mennek "nagyizni" (lévén 17 és 22 évesek), ha akarnak.
2021. nov. 18. 20:43
 25/55 anonim ***** válasza:
66%
Nem, mivel amúgy sem szoktunk igazából magával a karácsonnyal se foglalkozni, így ez a része végképp kimarad.
2021. nov. 18. 22:58
 26/55 anonim ***** válasza:
87%
Szeretek velük lenni ünnepekkor, de a házuk kicsi és nem feltétlen kis gyerekek hosszabb idejű fogadására alkalmas. Emiatt inkább én hívom meg őket és maradhatnak, amíg jól esik, akár itt alvásra is.
2021. nov. 18. 23:12
 27/55 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon várom, mert csak anyukámmal tartjuk a kapcsolatot. Az apja mindkettőnknek egy féreg, aki jó régen lelépett, az anyja meg addig ellenségeskedett velem, amíg el nem vágta magát a saját gyerekénél is. Azóta szebb minden ünnep, nem jópofizunk, nem képmutatunk, nem erőszakoljuk meg magunkat, csak azzal foglalkozunk, akit tényleg szeretünk.
2021. nov. 19. 00:14
 28/55 anonim ***** válasza:
78%

Igen, nagyon várom!

Én szeretem az anyósomat. A gyerekek is szeretik. Mi napi szinten találkozunk, mert közel lakunk egymáshoz.

Anyósom még fiatal, a férjem két öccse még otthon lakik, apósom sajnos korán meghalt.

Anyósom mindig kitesz magáért. Szép hangulatos háza van, ilyenkor szépen feldíszítve.

És nem utolsó sorban istenien főz😁

2021. nov. 19. 09:35
 29/55 anonim ***** válasza:
49%

Szerencsére a vírusnak köszönhetően ez már a 3. év, hogy nem is láttam.

Karácsonykor eddig is azt hazudtuk, hogy elutazunk és így csak 2 ünnep között mentünk az unokák miatt egy ebédre.

Szerencsére fosik a vírustól és így már 3. éve nem mentünk hozzá. Nem csak karácsonyra, hanem arra az évi 1-2 alkalomra sem, amikor névnapra vagy születésnapra csinált egy ebedet.

Nagy boldogság és óriási nyugalom ez nekem, mert rühellek még rágondolni is.

2021. nov. 19. 09:57
 30/55 anonim ***** válasza:
33%
Biztos h nem megyek sehova, senkihez 😂 Maradok otthon a seggemen, úgyis covid van.
2021. nov. 19. 11:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!