Közelegnek az ünnepek, várod már a nagy összeülést közös vacsit anyósodékkal?
Anyósom úgy döntöt idén "világgá megy", készülődött már eleget az életében, 71 múlt, meg is értem.
mi jóban vagyunk és én teljes mellszélességgel mellette állok, nem azért, mert nem akarom látni, hanem mert tudom, hogy a család több tagjainak irreális elvárásai miatt mennyit robotol, segíteni meg neigen enged semmit, ha megfeszül az ember akkor sem, max diót enged darálni, oszt' jónapot.
Mi úgy tudjuk csak tehermentesíteni, hogy sógoromékkal ellentétben nem hordjuk tőle haza talicskával a kaját, így tudja, miattunk ugyan nem kell veszkődni, de azért több nagybácsi, nagynéni sorban áll a bejgli rudaiért, merthogy azt állítólag ő csinálja a legjobban. rz biztos igaz is, én nem tudom megítélni, mert nem szeretem a desszetreket, édességeket.
Idén lelép barátnőzni már 22-én és csak újévkor jön haza, kedves egészségére, én felajánlottam, hogy megkapja a kedvenc, könnyű, gurulós bőröndömet, azzal meg ne törődjön, hogy pár bélpoklos, aki csak rokontól-rokonig jár és zabál rohadásig mindenhol, hozzá nem fog tudni menni kosztolni, talán nem hal egyik sem bele. érezze már egyszer úgy igazán jól magát Ő is, megérdemli és bár imádja a családját, ezt biztosan tudom, töltött velük több évtizednyi karácsonyt, miért ne mehetne most végre maga is vendégségbe, pláne, hogy évek óta könyörögnek neki érte?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!