Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom szülei rosszul állnak...

Párom szülei rosszul állnak anyagilag emiatt nem tudunk összeköltözni, hagyjam el vagy mit tegyek úgy érzem tehetetlen vagyok?

Figyelt kérdés

Párom otthon él a szüleivel, akik eléggé rosszul állnak anyagilag az apukája sehol nem dolgozik, egyrészt beteges másrészt szereti az italt. Az anyukája a helyi napközi konyhàn dolgozik de csak mint közmunkás, 50ezret kap. Párom tartja el őket kvázi. Én tudom, hogy nem szólhatok ebbe bele , de a mi kapcsolatunk így semerre sem halad mert nemtudunk tovább lepni, összeköltözni, mert ha ő nem adja haza a fizetését akkor a szülei az 50 ezerből éhen halnának nem még rezsit fizetni, fát venni télre stb. Egy kis faluban (kb 400fős laknak). Én jelenleg anyukámmal élek egy másik faluban 20km-re.De előtte az előző párommal éltem közös albérletben. Dolgozom énis. Szeretnék vele együtt lenni, együtt élni de ez így olyan kilátástalan. Annyit nem keresek, hogy öt is eltartsam ha már ő minden pénzét leadja. Támogatom amivel tudom, pl ahhoz képest,hogy az anyja minden pénzét leszedi elnézné, hogy lyukas sportcipőben jár a fia.

De ha meg azt mondom itt a vége, ne segítsen nekik az borzasztóan szívtelen dolog lenne. És nem is hiszem, hogy meg tudnànezt tenni.

Hol merre van ilyenkor a jó megoldás?

2021. okt. 22. 15:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/250 A kérdező kommentje:

58 Nem tud elmenni dolgozni, mert tudjàk róla, hogy iszik és nem kell… még alkalmi fizikai munkára sem.

Tudom, ez lenne a megoldás hogy kidobni …de ha utána baja lesz a párom az életben nem nyugszik meg. Mert ez benne van a pakliban vagy lesz baja vagy nem…

2021. okt. 22. 16:52
 62/250 A kérdező kommentje:
60 Én magamtól vettem neki, nem kérte és sose kért tőlem semmit. Nem lehúzni akar. Csak tényleg jópár éve dolgozik és azota leszedik a pénzét.
2021. okt. 22. 16:54
 63/250 anonim ***** válasza:
84%
Jó, én feladtam. Mindent meg tudsz magyarázni, találsz rá "megoldást", akkor tűrjed őket. Jobbat nem tudok tényleg. Én már kivágtam volna mint macskát szarni.
2021. okt. 22. 16:54
 64/250 anonim ***** válasza:
86%
Apóson kell változtatni. Leülni vele (előtte párod anyjával természetesen), hogy eddig ez így volt, de nektek közös terveitek vannak, ez így tovább nem tartható. Tehát először is irány az elvonó, aztán pedig elmegy dolgozni, ha máshová nem tud, akkor napszámba. Aztán a kertet nekiáll művelni, a zöldségfélék nagy részét otthon meg lehet termelni, ha nincs szélsőséges időjárás abban az évben. Lehet tartani otthon, saját fogyasztásra kacsát, tyúkot - ezek mind sok dologgal járnak, de ha van mit enni, akkor jelentősen lehet a költségeket csökkenteni.
2021. okt. 22. 16:56
 65/250 A kérdező kommentje:
63. Nem megoldást találok, csak mivel az összes tény leírása lett volna vagy 10 oldal ezért ha felmerül valami akkor válaszolok rá.
2021. okt. 22. 16:57
 66/250 A kérdező kommentje:

64. Igen nála van a gond, anyukaja sokszor csak sír meg mondja, hogy nem volt ő ilyen…. ez akárhogy is nézzük egy betegség, függőség.

A kertet művelik, anyukája szokta csinálni.

2021. okt. 22. 16:58
 67/250 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező, amúgy mit csinálnának a párod szülei, ha a pároddal történne valami, mondjuk meghalna vagy csak tartósan megbetegedne? Akkor mindenki éhenhalna?
2021. okt. 22. 17:04
 68/250 anonim ***** válasza:
40%

Az alkoholizmushoz (a kialakulásához és a fenntartásához is) több ember közreműködése kell, olvasd el kérlek ezt az anyagot, és érdemes volna párodnak is megmutatni, valamint anyukájának kinyomtatva odaadni. Aztán pedig gondolkozzatok el és döntsetek. Így ne éld le az életedet, kilátástalan.

[link]

2021. okt. 22. 17:05
 69/250 anonim ***** válasza:
7%

Lehet, hogy már írta ezt valaki, de ha az alkohol miatt van a baj, akkor, ha a párod már nem segíti őket, apósod is rájön talán arra, hogy nem kéne innia. Ha meg még akkor sem jön rá, akkor úgyis mindegy.

Szóval ne miatta szakíts a pároddal!

2021. okt. 22. 17:06
 70/250 anonim ***** válasza:
81%

Veszel neki cipot stb.. Oke. Arra valaszolj, hogy a jovodet hogy kepzeled el vele? Szeretnel gyerekeket? Eskuvot? Nem? Akkor jo helyen jarsz, penzeld a parod, mig az apja elissza az o fizujat.

Ha a valaszod igen: fogod, es kidobod a parod. Ha nem akarod, hogy a szulei ehen haljanak, marpedig a parod lefogja adni a fizujat, hagyt ott ezt a semmirekello embert es keress valakit, akinek te es a kozos jovo vagy a fontos.

2021. okt. 22. 17:12
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!