Párom szülei rosszul állnak anyagilag emiatt nem tudunk összeköltözni, hagyjam el vagy mit tegyek úgy érzem tehetetlen vagyok?
Párom otthon él a szüleivel, akik eléggé rosszul állnak anyagilag az apukája sehol nem dolgozik, egyrészt beteges másrészt szereti az italt. Az anyukája a helyi napközi konyhàn dolgozik de csak mint közmunkás, 50ezret kap. Párom tartja el őket kvázi. Én tudom, hogy nem szólhatok ebbe bele , de a mi kapcsolatunk így semerre sem halad mert nemtudunk tovább lepni, összeköltözni, mert ha ő nem adja haza a fizetését akkor a szülei az 50 ezerből éhen halnának nem még rezsit fizetni, fát venni télre stb. Egy kis faluban (kb 400fős laknak). Én jelenleg anyukámmal élek egy másik faluban 20km-re.De előtte az előző párommal éltem közös albérletben. Dolgozom énis. Szeretnék vele együtt lenni, együtt élni de ez így olyan kilátástalan. Annyit nem keresek, hogy öt is eltartsam ha már ő minden pénzét leadja. Támogatom amivel tudom, pl ahhoz képest,hogy az anyja minden pénzét leszedi elnézné, hogy lyukas sportcipőben jár a fia.
De ha meg azt mondom itt a vége, ne segítsen nekik az borzasztóan szívtelen dolog lenne. És nem is hiszem, hogy meg tudnànezt tenni.
Hol merre van ilyenkor a jó megoldás?
Mi lenne ha csinálnátok hosszabb távú tervet? Ami éveket jelent előre. Mert lehet ha lenne valamibiránya a dolognak, akkor más lenne ha tudnátok, hogy évek múlva ha ügyesek vagytok nem ez lesz.
Az látszik, hogy lémyegesen több pénzre van szükségetek. Amire az egyik esély a külföld. Amihezeg nyelvtudás kell, meg valami szakértelem. Felmérhetnétek mihez értetek. Minimum nyelvtudást fel lehet szedni egy két év alatt.
Kedves kérdező!
Nem olvastam végig a válaszokat, de eszembe jutott még pár lehetőség.
1,Kimész a pároddal külföldre valami gyárba dolgozni. Ott szållást is biztosítanak, hazaadtok egy minimális összeget a párod szüleinek ételre és kajára meg rezsire
Tehát a szülők jövedelmét csak kipótoljátok egy csekély összeggel, hogy ne jusson piára.
2, A párod anyukåja vállal más településen állást, neki sem kötelező közmunkásként helyben dolgozni, felteheti a seggét egy buszra és ingázhat a munkahelyére, tesszük ezt az országban több százezren. Így többet kereshetne szaros ötvenezernél.
3, A párod anyukája elhelyezkedhetne egy gyárban,/Magyarországon vagy akár külföldön/ ahol biztosítanak munkásszállót, így is több jutna nekik és el is szakadna az alkesz párjától.
3, A párod faterja elmehetne bentlakásos állatgondozónak, vagy juhásznak, ilyen munkásokat is szoktak keresni és több lóvéja lenne inni, nem otthon rontaná a családja életét.
Várom a szokásos kifogásgyártást!
Ha egyet értesz a helyzetével és megérted őt, akkor randiztok örökké. Ez van.
Egy ideig elnézi az ember, de én ha szeretném is elegem lenne ebből. Megértem, de akkor keressen olyat akinek ez megfelel. Sosem fognak az anyjáék változtatni amíg van aki kihúzgálja őket a szarból!
Kérdező!
Mi a helyzet?
Nem lehet csak így válasz nélkül itthagyni a népet
248
Már valaki belinkelte, azért "találtam" ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!