Párom szülei rosszul állnak anyagilag emiatt nem tudunk összeköltözni, hagyjam el vagy mit tegyek úgy érzem tehetetlen vagyok?
Párom otthon él a szüleivel, akik eléggé rosszul állnak anyagilag az apukája sehol nem dolgozik, egyrészt beteges másrészt szereti az italt. Az anyukája a helyi napközi konyhàn dolgozik de csak mint közmunkás, 50ezret kap. Párom tartja el őket kvázi. Én tudom, hogy nem szólhatok ebbe bele , de a mi kapcsolatunk így semerre sem halad mert nemtudunk tovább lepni, összeköltözni, mert ha ő nem adja haza a fizetését akkor a szülei az 50 ezerből éhen halnának nem még rezsit fizetni, fát venni télre stb. Egy kis faluban (kb 400fős laknak). Én jelenleg anyukámmal élek egy másik faluban 20km-re.De előtte az előző párommal éltem közös albérletben. Dolgozom énis. Szeretnék vele együtt lenni, együtt élni de ez így olyan kilátástalan. Annyit nem keresek, hogy öt is eltartsam ha már ő minden pénzét leadja. Támogatom amivel tudom, pl ahhoz képest,hogy az anyja minden pénzét leszedi elnézné, hogy lyukas sportcipőben jár a fia.
De ha meg azt mondom itt a vége, ne segítsen nekik az borzasztóan szívtelen dolog lenne. És nem is hiszem, hogy meg tudnànezt tenni.
Hol merre van ilyenkor a jó megoldás?
jól gondolom, hogy Ti nem is akartok együtt lenni? mert a válaszaidból csak úgy sugárzik
ha ugyanannyit is lehet keresni, de együtt lennétek, akkor nem érné meg belevágni?
kezdem azt hinni, hogy egy TROLL-al van dolgunk
171# Nem, szigorúan oda kell adni az egész fizetést a szülőknek, hogy abból a mama a postán be tudja fizetni a csekkeket, ez az ellenszere az utalásnak és a pénz manusz általi beosztásának.
A kérdező trollkodik. Beteg luvnya.
"Hol merre van ilyenkor a jó megoldás?"
A szakítás. Keresel egy olyan férfit, akivel lehet boldog jövőt tervezni. Neked is egy életed van. Zűrös az egész család.
181 két helyre nemtudna fizetni akkor sem!! Mert ide kelene anyukamnak a rezsibe adnia. Plusz ugye haza is szüleinek.
183 A netbank nekem tényleg nem vált be, jó nagy problémát csinált azóta semmi bizalmam felé. Nemtudom miért kell megszólni azt aki a régi, jól bevált dolgokat preferálja.
#184-es milyen stílusról beszélsz?
és még a kérdezőt irigyled? inkább irigyelj minket, hogy még mindig próbálunk neki segíteni, bár már látszik, hogy feleslegesen
184 Igen, sokan minősíthetetlen stílusban írnak. Közben meg lehet a képernyő mögött az ő életük sem hibátlan.
185 Tudom, zűrös. És ha nem szeretném szívből akkor lehet kidobnám. De imàdom, szeretem őt a helyzete ellenére.
Ez olyan itt, mint a húsos-csontos, csak "mentsétek meg az életemet" verzióban.
Kérdező! Annyi, de annyi tanácsot kaptál, de semmi sem jó.
Igazából nem is akarsz változtatni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!