Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom szülei rosszul állnak...

Párom szülei rosszul állnak anyagilag emiatt nem tudunk összeköltözni, hagyjam el vagy mit tegyek úgy érzem tehetetlen vagyok?

Figyelt kérdés

Párom otthon él a szüleivel, akik eléggé rosszul állnak anyagilag az apukája sehol nem dolgozik, egyrészt beteges másrészt szereti az italt. Az anyukája a helyi napközi konyhàn dolgozik de csak mint közmunkás, 50ezret kap. Párom tartja el őket kvázi. Én tudom, hogy nem szólhatok ebbe bele , de a mi kapcsolatunk így semerre sem halad mert nemtudunk tovább lepni, összeköltözni, mert ha ő nem adja haza a fizetését akkor a szülei az 50 ezerből éhen halnának nem még rezsit fizetni, fát venni télre stb. Egy kis faluban (kb 400fős laknak). Én jelenleg anyukámmal élek egy másik faluban 20km-re.De előtte az előző párommal éltem közös albérletben. Dolgozom énis. Szeretnék vele együtt lenni, együtt élni de ez így olyan kilátástalan. Annyit nem keresek, hogy öt is eltartsam ha már ő minden pénzét leadja. Támogatom amivel tudom, pl ahhoz képest,hogy az anyja minden pénzét leszedi elnézné, hogy lyukas sportcipőben jár a fia.

De ha meg azt mondom itt a vége, ne segítsen nekik az borzasztóan szívtelen dolog lenne. És nem is hiszem, hogy meg tudnànezt tenni.

Hol merre van ilyenkor a jó megoldás?

2021. okt. 22. 15:21
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/250 A kérdező kommentje:

145 Én jelenleg anyukámmal élek. És ahogy írtam ez az ő lakóhelyétől 20kmre van, csak épp az ellentétes irányban van ahol ő dolgozik…

Ezzel mínuszt csinálna , mert anyukám is ha már itt él, kérne a rezsibe hozzàjárulàst,plusz oda vissza 40 km naponta a bejárásba. Mert az ő munkahelye onnan van közelebb ahol ő lakik.

2021. okt. 22. 20:45
 152/250 A kérdező kommentje:
A tények leírása nem kifogás meg bla bla. Akkor én is írhatnám, hogy a hazugság és rosszindulatú beszólogatás az inkább bla bla.
2021. okt. 22. 20:47
 153/250 A kérdező kommentje:
149. A ház anyukámé, és a rezsibe be kellene szállnia ha itt élne. Valamint oda vissza összesen 40 km-rel lenne több a bejárása. Sajnos ezzel mínuszt csinálna inkább mint jobbat a jelenlegi helyzettől.
2021. okt. 22. 20:48
 154/250 anonim ***** válasza:
99%
Akkor maradj a csóró palidnál, hát mit mondjunk.....
2021. okt. 22. 20:49
 155/250 anonim ***** válasza:
98%
A ti környéketeken nem volna neki másik munkahely?
 156/250 anonim ***** válasza:
99%

EMBER, nem igaz hogy nem érted mit írunk!!!

nem azért kellene, hogy hozzád költözzöm, mert mennyivel jobban járna, hanem hogy végre kiszakadjon abból a közegből, ami lehúzza és előbb-utóbb a nyomorba dönti

igen fizessen a rezsibe nálatok, cserébe otthon nem kell az ő költését állni, az meg hogy 20 vagy 40 km-es bérletet vesz, az ne legyen már gond, pár ezer Ft a különbség, ráadásul a munkáltató fizeti a 86%-át

komolyan mostmár kezdesz felidegelni ezzel a sok hülye kifogással

157/250 anonim ***** válasza:
95%
De ő nem hülye ám.... csak diszlexiás. Buta tök.
2021. okt. 22. 20:50
 158/250 anonim ***** válasza:
87%
ő lesz a 62%-os aki mindenkit lepontoz... kedves egészségére :)
2021. okt. 22. 20:52
 159/250 anonim ***** válasza:
97%

A kérdésed így szólt: "(...) hagyjam el vagy mit tegyek (...)?"

Ezek után miért szidod azokat a válaszolókat, akik azt tanácsolják, higy igen, hagyd el?

Benned is felmerült már ez, különben nem írtad volna bele a kérdésbe.

2021. okt. 22. 20:54
 160/250 anonim ***** válasza:
99%

Az nem opció, hogy a manusz hozzátok költözik.

Az nem opció, hogy te a manuszhoz költözök.

Az nem opció, hogy ketten összeköltöztök.

Az nem opció, hogy szakítasz vele.

Az nem opció, hogy ők Eladják a házukat.

Az nem opció, hogy hitelt vesznek föl.

Az nem opció, hogy anyád kisebb házba költözik.

Az nem opció, hogy az alkoholista ne igyon.

Az nem opció, hogy a pasid kezelje a (saját) fizetését.

Az nem opció, hogy te eltartod a manuszt.

2021. okt. 22. 20:55
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!