Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom szülei rosszul állnak...

Párom szülei rosszul állnak anyagilag emiatt nem tudunk összeköltözni, hagyjam el vagy mit tegyek úgy érzem tehetetlen vagyok?

Figyelt kérdés

Párom otthon él a szüleivel, akik eléggé rosszul állnak anyagilag az apukája sehol nem dolgozik, egyrészt beteges másrészt szereti az italt. Az anyukája a helyi napközi konyhàn dolgozik de csak mint közmunkás, 50ezret kap. Párom tartja el őket kvázi. Én tudom, hogy nem szólhatok ebbe bele , de a mi kapcsolatunk így semerre sem halad mert nemtudunk tovább lepni, összeköltözni, mert ha ő nem adja haza a fizetését akkor a szülei az 50 ezerből éhen halnának nem még rezsit fizetni, fát venni télre stb. Egy kis faluban (kb 400fős laknak). Én jelenleg anyukámmal élek egy másik faluban 20km-re.De előtte az előző párommal éltem közös albérletben. Dolgozom énis. Szeretnék vele együtt lenni, együtt élni de ez így olyan kilátástalan. Annyit nem keresek, hogy öt is eltartsam ha már ő minden pénzét leadja. Támogatom amivel tudom, pl ahhoz képest,hogy az anyja minden pénzét leszedi elnézné, hogy lyukas sportcipőben jár a fia.

De ha meg azt mondom itt a vége, ne segítsen nekik az borzasztóan szívtelen dolog lenne. És nem is hiszem, hogy meg tudnànezt tenni.

Hol merre van ilyenkor a jó megoldás?

2021. okt. 22. 15:21
 201/250 A kérdező kommentje:
200 Sajnos nemtudom, ha tudnám a megoldást már meg lenne oldva és nem itt szenvednék ez az igazság.
2021. okt. 22. 21:38
 202/250 anonim ***** válasza:
90%
na, akkor szenvedjél még pár évig rajta. Más neked ugysem fog menni...
2021. okt. 22. 21:40
 203/250 anonim ***** válasza:
90%

Egyébként a lakás,amiben élnek,mekkora?

Elférnétek rendesen,ha oda költöznél?

Az apja az mellett,hogy iszik,milyen?

Nem lesz agresszív,stb?Lehet mellette élni?

(Ezt arra írom,ha te költöznél)

Azt írod,te anyukáddal élsz?Ott mi a helyzet?Elférnétek?

A rezsibe adnia kellene.

Azzal,hogy ő is ott lakna,nem kerülne sokkal többe a rezsi.

A fűtés és a villany nem lesz több,max a víz egy kicsivel,erre azért nem kell hatalmas összeget elkérni.

És,ha te elköltöznél,anyukád megélne egyedül?

(Ezt arra az esetre,ha a párod költözne hozzád).

2021. okt. 22. 21:42
 204/250 anonim ***** válasza:
93%
204-es nagyon jó kérdések, garantáltan semmilyen használható választ nem kapsz majd, csak jön a kifogás ezerrel
2021. okt. 22. 21:45
 205/250 anonim ***** válasza:
94%
Nem költözhetnek össze, mert a munkahely miatt tilos. Az a lényeg, hogy NEM lakhatnak együtt. Csak a kérdező a külvilágra akarja fogni. Szerintem egyikük sem akar a másikkal lakni, és komoly ürügyeket hangoztatnak erre. Egyik sem meri kimondani, hogy nem kell neki az együtt lakás.
2021. okt. 22. 21:46
 206/250 A kérdező kommentje:

204 Elférnénk, de én nem költözöm oda mert onnan nincs buszjárat a munkahelyemre. Ezt pedig nem szeretném feladni , szeretem a munkàm is , a hely és a társaság is jó. Az apja nem tudom milyen velem nem volt agresszív soha de velük milyen nemtudom.

Nálunk mivel anyukám a tulajdonos , volt már amikor 3-an éltünk itt, csak épp olyan felállásban hogy anyum , az ő párja és én. Így harmadoltuk a rezsit. De eppen ekkor derült az ki, hogy bizony számít a plusz egy fő, víz és villany jóval több lett( sokat ment a mosógép , szárítógép)

Én az előző párommal együtt éltem , anyukám tehát mar élt ott külön ő megél maga, dolgozik és az özvegyit is kapja.

2021. okt. 22. 21:51
 207/250 A kérdező kommentje:

206. Ez nem igaz. Ha lenne lehetőség akkor együtt élnénk.

De olyan àron, hogy en pl elveszítsem ezt az állást úgy nem.

Vagy hogy ő ne segítsen a szüleinek aztán bajuk legyen belőle, ilyen áron se.

2021. okt. 22. 21:52
 208/250 anonim ***** válasza:
80%

Ha nagyon szeretik egymást áldozatot kell hozniuk egymásért.

Vagy az egyik költözik,vagy a másik,vagy felváltva laknak itt-ott 1-1 időszakot.

A lényeg,hogy így lesz megtakarításuk,és X idő múlva el tudnak költözni,esetleg közösen fel tudnak venni hitelt.

2021. okt. 22. 21:53
 209/250 anonim ***** válasza:
90%
Nem fognak soha együtt élni.
2021. okt. 22. 21:55
 210/250 A kérdező kommentje:

209. Nem érted, hogy én hiába mondanám, hohy oda költözök ha onnan nemtudok bejárni a munkahelyemre ?!! Ez túl nagy áldozat lenne..

Ha meg párom két helyre fizetne rezsit meg 40km tel többet utazna pluszban azzal nem megtakarítás lenne hanem mínuszba verné magát.

2021. okt. 22. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!