Párom szülei rosszul állnak anyagilag emiatt nem tudunk összeköltözni, hagyjam el vagy mit tegyek úgy érzem tehetetlen vagyok?
Párom otthon él a szüleivel, akik eléggé rosszul állnak anyagilag az apukája sehol nem dolgozik, egyrészt beteges másrészt szereti az italt. Az anyukája a helyi napközi konyhàn dolgozik de csak mint közmunkás, 50ezret kap. Párom tartja el őket kvázi. Én tudom, hogy nem szólhatok ebbe bele , de a mi kapcsolatunk így semerre sem halad mert nemtudunk tovább lepni, összeköltözni, mert ha ő nem adja haza a fizetését akkor a szülei az 50 ezerből éhen halnának nem még rezsit fizetni, fát venni télre stb. Egy kis faluban (kb 400fős laknak). Én jelenleg anyukámmal élek egy másik faluban 20km-re.De előtte az előző párommal éltem közös albérletben. Dolgozom énis. Szeretnék vele együtt lenni, együtt élni de ez így olyan kilátástalan. Annyit nem keresek, hogy öt is eltartsam ha már ő minden pénzét leadja. Támogatom amivel tudom, pl ahhoz képest,hogy az anyja minden pénzét leszedi elnézné, hogy lyukas sportcipőben jár a fia.
De ha meg azt mondom itt a vége, ne segítsen nekik az borzasztóan szívtelen dolog lenne. És nem is hiszem, hogy meg tudnànezt tenni.
Hol merre van ilyenkor a jó megoldás?
155 Anyagilag jobb nem lenne.
156 Nem bérletről van szó, kollégákkal jár. Akkor innen ahol én lakom kellene egy bérlet, plusz ahol felveszik onnantól autó. Ez a bérlet plusz. Mert csak azért hogy ő hozzam költözne a kollégák nem tesznek majd 20km kerülőt.
Nem kifogás, a tényeket írtam le. Igazából akkor lenne 100% ban érthető ha a települések nevét leírnám de felfedni nem akarom magunkat.
"Állítólag Győzike diszlexiás. Szerintem meg buta..."
Talán KAP mondta, de nem teszem rá a nyakamat.-javítani megint lehet-
ne írd le a település nevét, mert nem érdekel senkit a nyomorod...
kezdesz arra a nőre hasonlítani, akinek szintén 300-400 válaszban próbáltunk segíteni, sikertelenül, akinek valami kőműves volt a párja, az sem akart semmit meghallgatni
163 Nem mindegy, hogy valamire nincs lehetőség, vagy nem akar…
Pl ez a hozzánk költözzön akkor ugye ide fizet rezsit anyukámnak ha itt él. De otthon is fizesse , meg fűteni ugyanúgy kell , egy tányér étellel lesznek pluszban , meg egy furdokad vízzel.
De a messzebb bejárás miatt plusz bérlet kell, plusz költség.
Így két helyre fizessen meg vegyen plusz bérletet….
Ez az ötlet jol hangzik de gyakorlatisan végig gondolva nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!