Párom szülei rosszul állnak anyagilag emiatt nem tudunk összeköltözni, hagyjam el vagy mit tegyek úgy érzem tehetetlen vagyok?
Párom otthon él a szüleivel, akik eléggé rosszul állnak anyagilag az apukája sehol nem dolgozik, egyrészt beteges másrészt szereti az italt. Az anyukája a helyi napközi konyhàn dolgozik de csak mint közmunkás, 50ezret kap. Párom tartja el őket kvázi. Én tudom, hogy nem szólhatok ebbe bele , de a mi kapcsolatunk így semerre sem halad mert nemtudunk tovább lepni, összeköltözni, mert ha ő nem adja haza a fizetését akkor a szülei az 50 ezerből éhen halnának nem még rezsit fizetni, fát venni télre stb. Egy kis faluban (kb 400fős laknak). Én jelenleg anyukámmal élek egy másik faluban 20km-re.De előtte az előző párommal éltem közös albérletben. Dolgozom énis. Szeretnék vele együtt lenni, együtt élni de ez így olyan kilátástalan. Annyit nem keresek, hogy öt is eltartsam ha már ő minden pénzét leadja. Támogatom amivel tudom, pl ahhoz képest,hogy az anyja minden pénzét leszedi elnézné, hogy lyukas sportcipőben jár a fia.
De ha meg azt mondom itt a vége, ne segítsen nekik az borzasztóan szívtelen dolog lenne. És nem is hiszem, hogy meg tudnànezt tenni.
Hol merre van ilyenkor a jó megoldás?
Mondjuk atlinkelném a kérdést pár helyre ahol írják párkapcsolati probléma terén, nem számít a pénz…. Itt mindenki csak azt nézi, hogy jaj csóró meg jaj nincs pénze.
Akkor a másik kérdésre írtak hazugság ?
Hmm
A parod innentol minden honapban tartosan meg a fizetesevol 30e es azt tegye el maganak a jovore!
Az az a 30 amit eliszik az apja.
Amugy miert nem koltozik jozzad a pasid ? Akkor eleg lenne a felel fizut hazakdenie. Leven nem lakik otthon.
Keressetek jobb allast ketten. Abbol lehet kuldeni a szuloknek penzt
blablabla kifogás kifogás kifogás
azt hiszem én itt befejeztem, egyétek meg amit megfőztetek, jó étvágyat hozzá
Baszki a nem számít a pénz és a teljes fizetéséből a szülei élnek az nem egy kategória!
Te trollkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!