Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom szülei rosszul állnak...

Párom szülei rosszul állnak anyagilag emiatt nem tudunk összeköltözni, hagyjam el vagy mit tegyek úgy érzem tehetetlen vagyok?

Figyelt kérdés

Párom otthon él a szüleivel, akik eléggé rosszul állnak anyagilag az apukája sehol nem dolgozik, egyrészt beteges másrészt szereti az italt. Az anyukája a helyi napközi konyhàn dolgozik de csak mint közmunkás, 50ezret kap. Párom tartja el őket kvázi. Én tudom, hogy nem szólhatok ebbe bele , de a mi kapcsolatunk így semerre sem halad mert nemtudunk tovább lepni, összeköltözni, mert ha ő nem adja haza a fizetését akkor a szülei az 50 ezerből éhen halnának nem még rezsit fizetni, fát venni télre stb. Egy kis faluban (kb 400fős laknak). Én jelenleg anyukámmal élek egy másik faluban 20km-re.De előtte az előző párommal éltem közös albérletben. Dolgozom énis. Szeretnék vele együtt lenni, együtt élni de ez így olyan kilátástalan. Annyit nem keresek, hogy öt is eltartsam ha már ő minden pénzét leadja. Támogatom amivel tudom, pl ahhoz képest,hogy az anyja minden pénzét leszedi elnézné, hogy lyukas sportcipőben jár a fia.

De ha meg azt mondom itt a vége, ne segítsen nekik az borzasztóan szívtelen dolog lenne. És nem is hiszem, hogy meg tudnànezt tenni.

Hol merre van ilyenkor a jó megoldás?

2021. okt. 22. 15:21
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/250 A kérdező kommentje:
79 En sosem pénzeltem az apját. Az hogy a párom meghívom kajálni az nem ide tartozik. Az előző kapcsolatomban is volt, hogy en fizettem meghívtam valamire. Ez miért olyan rendkívüli dolog?
2021. okt. 22. 17:49
 82/250 anonim ***** válasza:
89%

Kedves Kérdező, láthatóan csak ki akartad önteni a szíved, de lépni nem akarsz, nem tudsz.

Van ilyen!

Várunk vissza pár év múlva, egy még reménytelenebb kérdéssel!

2021. okt. 22. 17:50
 83/250 A kérdező kommentje:
80 Kb 30-szor írtam le, de elismétlem a kedvedért. Nem fogok odaköltözni egy az nem szeretnék, de a főbb ok, hogy onnan nem tudnék bejárni a munkahelyemre.
2021. okt. 22. 17:50
 84/250 A kérdező kommentje:

82 Igazából empatikusabb válaszokra szamitottam. Itt csak a dögöljön meg a szomszéd tehene is, ami megy. A dobd ki, küldd el, dobja ki az anyja az apját….

A másik az emiatt én is szenvedek ez igaz, de egy felnőtt emberre én nem parancsolhatok rá, hogy márpedig ez lesz. Jogom nincs hozzá.

2021. okt. 22. 17:52
 85/250 anonim ***** válasza:
96%

#78, Addig meg nincs változás míg ez a gond fennáll.

Értsd meg végre, hogy egy függő SOSE megy el magától elvonóra, amíg nyitva van a pénzcsap. Ha már senki nem finanszírozza a függőségét, és ilyen módon leér a gödör aljára, akkor fog elmenni segítséget kérni.

2021. okt. 22. 17:53
 86/250 A kérdező kommentje:

És tartok attól ( amire senki semmit nem reagált ) ha mégis párom meglépné a dolgot, utána valami baja esik a szüleinek….. akkor sosem nyugodna bele.

Vagy ez is smafu és ha teszem azt elárverezik a házat akkor így jártak? Nézze azt, hogy utcára jutnak?

2021. okt. 22. 17:54
 87/250 A kérdező kommentje:
85. A gödör alját nem várhatjuk meg, hiszen akkor már földön futok lennének. Sajnos én is láttam már ilyen esetet, nem volt pénz akkor hitelezett a házra vagy eladogatott dolgokat….. ez a gödör alja de ezt nem engedhetjük meg.
2021. okt. 22. 17:55
 88/250 anonim ***** válasza:
94%

Áruld már el milyen választ vársz?

Éljenek a szülei napfényen meg levegőn akkor. Az alkesz fater nem fog elmenni dolgozni, az anyja se. A fiu egy jó indulatú hülye, aki nem hagyja őket cserben.

2021. okt. 22. 17:55
 89/250 anonim ***** válasza:
90%
Kedves kérdező, ugye te sem hiszed, hogy a párodnak nincs ideje kezelni a pénzt? Nem kell postára szaladgálni a csekkel, 3 gombnyomással utalható a rezsi. Annyi ideje meg csak van, hogy havonta csináljon 1-2 nagybevásárlást!
2021. okt. 22. 17:56
 90/250 anonim ***** válasza:
88%

Mit tud nyújtani neked ez a pali, hogy ennyire ragaszkodsz hozzá?

Szuperpöszije van?

Mert el nem tudom képzelni, hogyan lehet egy ilyen lúzerre férfiként tekinteni.

Nincs jövőképe, nem halad előre, csak picsog "melyik kezét vágja le".

Red flag aranyom!

2021. okt. 22. 17:57
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!