Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósékkal élni , mert muszáj,...

Anyósékkal élni , mert muszáj, milyen lesz? Pozitívumok?

Figyelt kérdés
Kérlek mondja valaki,hogy vannak jó példák is mert megőrülök.
2021. okt. 10. 21:07
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:

60. A bejárást nekem fizetik ez nem jelent plusz költséget. Párom meg céges autóval jár egyébként is.

Bontási engedélyt egy ilyen házra ? Nem valami romos viskó, csak mert nem mostani divat szerinti. Ráférne a felújítás de lakható, normális.

Úr isten bontatni egy ilyen házat. Meg a telek ott érne vagy 2 milliót max, ez konkrét elherdálás lenne.

Azért utasitom el,mert amiket írtatok NEM megoldás.

Már írtam : nekemis az tetszene a legjobban hogy két kis ház, egymástól nem túl messze ,de ha ez nem megoldható mert nem tellik rá, akkor abból kell megoldani ami van..

2021. okt. 12. 17:17
 62/74 anonim ***** válasza:
62%

Mi nem ismerjük a házat, sem azt, hogy milyen település milyen részén van. Te írtad, hogy felújításra szoruló hodály, ami senkinek sem kell. Ha nem öntitek bele folyamatosan a pénzeteket a karbantartásra, felújításra, akkor viszont hamarosan bontandó lesz. Most pedig pont annyit ér, amennyit adnak érte.

De rendben, a te problémád, oldd meg akkor. "Telik" egy "l".

2021. okt. 12. 17:25
 63/74 A kérdező kommentje:

62 Igen, felújításra szorul, mert így nem a legjobban néz ki de lakható. Ha már kötekszünk egy db l betű miatt, én is beleköthetnék, hogy nem hodály hanem emeletes családi ház, felújítandó állapotban.

És ezt is írtam korábban, nagy a ház emiatt nem kell , ugyanezen a településen Kádár kocka ház több is elkelt. De ezen felesleges kattogni, ha a miénk meg nem kellett.

2021. okt. 12. 17:34
 64/74 anonim ***** válasza:
61%
Őszintén! Miért tetted fel a kérdést, ha már eldöntötted?
2021. okt. 12. 17:46
 65/74 A kérdező kommentje:

64 Az élet döntötte el, nem én. Egyébként kibicnek mindig könnyebb lenni, én több olyan ember válaszára számítottam aki volt / van ilyen helyzetben. Írtak ilyenek is nem mondom, de sokkal több olyan aki élből elutasító.

Meg figyelembe kell venni azt is, akinek van saját háza persze könnyebben mondja, hogy nem menne oda. De nekem sajnos nincsen. Így az az élethelyzet teljesen más.

2021. okt. 12. 17:53
 66/74 anonim ***** válasza:
82%

Hagyjuk már ezt a "kibic" dumát...

Nekem nem volt saját házam, se párom, se semmim, mégsem jutott soha egy percre eszembe, hogy anyámékkal éljek. Dolgoztam, félretettem, most vettem az első lakásomat. Nem volt egyszerű, mégis előrefelé tekintettem.

Költözzetek össze, és kész, én sem értem a kérdést, ha látod, hogy szar lesz, akkor min változtatnak a válaszok?

2021. okt. 12. 17:59
 67/74 anonim ***** válasza:
69%
#66 A kérdező eredetileg jó példákat akart látni. Néhányan azt is írtak. A többiek meg megpróbálják lebeszélni az együttélésről, ami a kérdező értelmezésében elkerülhetetlen. Talán kicsit árnyaltabban látja a kérdést már, talán ezen változtattak a válaszok. Egyébként meg úgyis mindenki azt csinál, amit akar (meg amit tud).
2021. okt. 12. 18:37
 68/74 anonim ***** válasza:
81%
Felnőtt ember vagy? Akkor nincs olyan, hogy muszáj...
2021. okt. 12. 19:28
 69/74 anonim ***** válasza:
81%

#67 az addig oké, hogy jó példákat akar látni, de ha már a kérdés magyarázata is azzal végződik, hogy ő megőrül az nem sok jót vetít előre.

Most írhatja erre bárki, hogy milyen remek anyósékkal lakni, maga a megtestesült amerikai álom, de nem értem ez miért segítene az ő helyzetén.

2021. okt. 12. 19:57
 70/74 anonim ***** válasza:
87%
#69 Dehát ez már a kérdező dolga nem? Ezért írta ki a kérdést. Döntse el ő, hogy ez neki miért jó és a válasozk hogyan segítenek neki.
2021. okt. 12. 20:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!