Anyósékkal élni , mert muszáj, milyen lesz? Pozitívumok?
Nincs olyan hogy muszáj!
NINCS!
Mindent meg lehet oldani!
Az ember még a saját anyjával, a saját szülőházában is össze tud veszni, akkor idegenben, egy kapott valakivel pláne.
Nem egészséges dolog egyik félnek sem, az anyósnak sem.
Miért muszáj?
Nem elég a pénz?
Tessék plusz munkát vállalni, spórolni, felnőni!
Anyós vagyok, kifejezetten szeretjük egymást a menyemmel, ez számtalanszor pro és kontra bebizonyosodott, de hogy ez így is maradjon, nincs az a pénz, hogy összeköltözzek velük.
Esküszöm, előbb adnám oda a lakásom és mennék én albérletbe, minthogy együtt lakjunk!
Ugyan már, nincs olyan, hogy muszáj velük együtt élni!
Amúgy legyen minden külön, külön mosószer, külön kézmosó/szappan, budipapír, mosogatószer, szivacs, nehogy belekössön, vagy te őbelé, hogy hogy néz ki a szivacs. Külön kaja, még a sót, cukrot sem szabad megosztani. Egymásnak nem szabad bevásárolni, mindenki intézi a saját életét.
Amúgy meg túl kevés infó.
Hol fogtok élni? Családi 2 generációs ház vagy 1,5 szobás panel? Ő jön vagy ti mentek? 20 évesek vagytok vagy 40? Nem mindegy.
Pozitivum: jogilag barmikor elvalhatsz tole. Nem fenyegethet nem kenyszerithet a ferjed hogy vele maradj. Gondolom te vagy a no es persze h a ffi szuleirol van szo veletlen se a tieidrol.
Nekem ezesetben 0,01 mp kellene hogy osszecuccoljak es a budos eletbe nem latna viszont. Elobb ugrok a kutba mint veluk elni.
De igen muszáj, mert egyrészről ő miota maga maradt a növekvő árakkal nem győzi fenntartani a nagy házat. Persze oke adja el, csak épp a kutyának nem kell sajnos. Nagy ház, felújítandó állapotban.
Nekünk pedig az albérlet drága.
Így alakult ki a muszáj, hiszen ha nem segítünk akkor ő eladósodik, de akkor mi is hiszen nekünk sincs annyi pluszunk. Ez sem lenne jobb megoldás.
Ami legjobb lenne de nem jött össze ha eladná a házat de egy hatalmas felújítandó ház vidéken a kutyának sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!