Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek ha egy fiú sokat ad a bőrápolásra (pl minden nap többféle krémet használ, meg arctisztítót, maszkokat stb. ) pozitívumot jelent, vagy inkább kiábrándító, mert férfiatlannak tartjátok?
Jellemzően ezekről a férfiak nem beszélnek az elején, vagy ha igen ott már nagy baj van.
Ha a randikon valaki erről kezdene beszélni, az kiábrándító lenne.
Ha később tudnék meg róla ilyen dolgokat, miután már összejöttünk, az nem zavarna
Hmm, tudod erről mi jut eszembe? Tegnap láttam a buszon, egy "tökéletes" hajú és szemöldökű srácot. Na, már most... Még én éreztem rosszul magam. Lány létemre sohasem húztam ki a szemöldökömet (nem is szeretném soha), erre látok egy olyan 'férfit', aki szemöldökben lepipálja a csajokat? :D Szerintem nem olyan biztató pl. a felszálló sas szemöldök.
Aki még nem látta volna:
Szóval. Én úgy látom az utcán is, hogy a magukra túl sokat adó fiúk kényesek. Nagyon kényesek. És nem férfiasak.
Nem azt mondom, hogy ne foglalkozz a külsőddel, mert igenis kell, de van egy bizonyos határ. Ha többet vagy a fürdőben, mint az "asszony", akkor szerintem gond van. :D
Jó pont. A bőrünk a legnagyobb szervünk, nagyon sok férfi képes elviselni a nem csak csúnya, de rengetegszer fájdalmas, irritáló bőrproblémákat, gyulladásokat, csak azért, mert attól félnek, ez fogja emaszkulálni őket, ami meg h-lyeség.
Én nagyon odafigyelek a bőrápolásra, és a páromat is próbáltam rászoktatni, hogy legalább fényvédőt hordjon napközben, több-kevesebb sikerrel, ilyen esetben a férfiak hisztisebbek tudnak lenni, mint egy 5-éves. Aztán csodálkoznak, ha 35-40 évesen egyik napl a másikra úgy néznek ki, mint egy mazsola :D
Nalam jo pont:)
En is mindig kenem a borom, mindennap zuhanyzom 2x es megmosom, beszaritom a hajam.
Igenyesnek tartom:3
Gyorsan átgörgettem a válaszokat. Látom nem csak nekem jutott eszembe az Amerikai pszicho :)
Ha túl piperkőc az nálam hátrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!