Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nektek ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek ha egy fiú sokat ad a bőrápolásra (pl minden nap többféle krémet használ, meg arctisztítót, maszkokat stb. ) pozitívumot jelent, vagy inkább kiábrándító, mert férfiatlannak tartjátok?

Figyelt kérdés
2016. aug. 6. 13:46
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Nem az a kiábrándító, hogy foglalkozik magával, hanem az, hogy túlzásba viszi, plusz szerintem gőze sincs ennek a srácnak, hogy azok a sok sz..rok, amiket az arcára tesz, mennyire egészségtelenek, mert nem természetes anyagokból készítik ezeket a kozmetikumokat.
2016. aug. 6. 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Jellemzően ezekről a férfiak nem beszélnek az elején, vagy ha igen ott már nagy baj van.

Ha a randikon valaki erről kezdene beszélni, az kiábrándító lenne.

Ha később tudnék meg róla ilyen dolgokat, miután már összejöttünk, az nem zavarna

2016. aug. 6. 14:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Hmm, tudod erről mi jut eszembe? Tegnap láttam a buszon, egy "tökéletes" hajú és szemöldökű srácot. Na, már most... Még én éreztem rosszul magam. Lány létemre sohasem húztam ki a szemöldökömet (nem is szeretném soha), erre látok egy olyan 'férfit', aki szemöldökben lepipálja a csajokat? :D Szerintem nem olyan biztató pl. a felszálló sas szemöldök.

Aki még nem látta volna:

[link]

Szóval. Én úgy látom az utcán is, hogy a magukra túl sokat adó fiúk kényesek. Nagyon kényesek. És nem férfiasak.

Nem azt mondom, hogy ne foglalkozz a külsőddel, mert igenis kell, de van egy bizonyos határ. Ha többet vagy a fürdőben, mint az "asszony", akkor szerintem gond van. :D

2016. aug. 6. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:
Lásd Amerikai pszicho ;-)
2016. aug. 6. 14:48
 5/10 anonim ***** válasza:
Pozitívum. Jó, hogy törődik a külsejével.
2016. aug. 6. 14:55
 6/10 Sunshinedoll ***** válasza:

Jó pont. A bőrünk a legnagyobb szervünk, nagyon sok férfi képes elviselni a nem csak csúnya, de rengetegszer fájdalmas, irritáló bőrproblémákat, gyulladásokat, csak azért, mert attól félnek, ez fogja emaszkulálni őket, ami meg h-lyeség.

Én nagyon odafigyelek a bőrápolásra, és a páromat is próbáltam rászoktatni, hogy legalább fényvédőt hordjon napközben, több-kevesebb sikerrel, ilyen esetben a férfiak hisztisebbek tudnak lenni, mint egy 5-éves. Aztán csodálkoznak, ha 35-40 évesen egyik napl a másikra úgy néznek ki, mint egy mazsola :D

2016. aug. 6. 16:24
 7/10 anonim ***** válasza:
Nálam pozitívum, de azért ne előttem csinálja, én sem előtte szőrtelenítek pl.
2016. aug. 6. 20:45
 8/10 anonim ***** válasza:

Nalam jo pont:)

En is mindig kenem a borom, mindennap zuhanyzom 2x es megmosom, beszaritom a hajam.

Igenyesnek tartom:3

2016. aug. 7. 00:19
 9/10 anonim ***** válasza:
nálam jó pont.
2016. aug. 7. 01:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Gyorsan átgörgettem a válaszokat. Látom nem csak nekem jutott eszembe az Amerikai pszicho :)

Ha túl piperkőc az nálam hátrány.

2016. aug. 7. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!