Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha valaki megütné a párotokat de ő ahelyett hogy visszütne inkább elmegy akkor férfiatlannak tartanátok?
Figyelt kérdés
Nem konkrét esetről van szó csak tegyük fel hogy egy szórakozóhelyen vagytok és valaki beleköt a barátodba és megüti, de a párod inkább békésen elmegy és hagyja az egészet akkor mit gondolnál? Azt hogy férfiatlan mert nem védi meg magát vagy azt hogy intelligens és nem megy bele hülye vitákba?2016. febr. 3. 17:55
1/13 anonim válasza:
A verekedés nem megoldás. Ezt gondolom. Ettől nem lesz férfiatlan.
2/13 Sunshinedoll válasza:
Nem. Főleg, ha a másik ember nagyobb. Szép dolog a harc, de tudjuk kiválasztani, melyikbe szállunk bele :D
5/13 anonim válasza:
Nem. Volt, hogy egy focihuligán leverte a párom fejéről a baseball sapkáját, de a párom nem csinált semmit, csak felvette a sapkáját és kész.
Nem éri meg visszaütni.
AZ ERŐSZAK ERŐSZAKOT FOG CSAK SZÜLNI!
6/13 anonim válasza:
Kicsit igen. De csak ha látom, hogy simán le tudná verni a másikat. Amúgy én se szeretem az agressziót, de ha valaki belé vagy belém köt, azt intézze el.
7/13 anonim válasza:
Én pont hogy ezt tartom férfiasabbnak a verekedésnél.
8/13 anonim válasza:
A kérdésben említett helyzetben azt gondolnám, hogy ez a legjobb döntés, ha nem hagyja magát heccelni. Ha nem mennek utána, akkor nincs értelme felvenni a kesztyűt. Ilyen helyen vagy azért kötekednek, mert bunkók és menőzni akarnak, de az ilyenek békén hagynak, ha nem vagy rájuk vevő, vagy azért, mert részegek, azok meg úgyis előbb-utóbb kiütik magukat. Persze más a helyzet akkor, ha elkerülhetetlen a verekedés, de ha elkerülhető, akkor nem kell keresni a bajt.
9/13 anonim válasza:
Felnőttnek tartanám, nem férfiatlannak. Ha belemenne a bunyóba, akkor pedig kisfiúnak.
10/13 anonim válasza:
az én volt barátomat igen gyakran verték :DD kifejezetten szerettem benne, hogy próbált nem jobban belemenni a dologba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!