Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Ha valaki megütné a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ha valaki megütné a párotokat de ő ahelyett hogy visszütne inkább elmegy akkor férfiatlannak tartanátok?

Figyelt kérdés
Nem konkrét esetről van szó csak tegyük fel hogy egy szórakozóhelyen vagytok és valaki beleköt a barátodba és megüti, de a párod inkább békésen elmegy és hagyja az egészet akkor mit gondolnál? Azt hogy férfiatlan mert nem védi meg magát vagy azt hogy intelligens és nem megy bele hülye vitákba?
2016. febr. 3. 17:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

ilyenért 2 év felfüggesztettet kaptam.

vannak olyan emberkék akik kicsit jobban bíznak a képességeikben a kelleténél.

nos, az én esetemben is így volt, a barátunk ilyen felfújt injekciós izomzattal rendelkezett, és sajnos azt hitte hogy erő is társul mellé.

hát pórul járt, véletlenül meglöktem a ribncát és neki állt keménykedni, megütött az arcomon, én meg ököllel úgy állba vágtam hogy eltörött neki az állkapcsa.

egy árva szót nem szóltam hozzá, fogtam magam és otthagytam.

majd a féreg rám hívta a rendőröket, és a társasága mind ellenem vallott, hogy én kezdeményeztem.

vicces ugye?

2016. febr. 3. 21:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Utóbbit. Nem attól lesz férfias, ha mindenképpen fitogtatja az erejét, hogy hú, ő a menőcsávó meg az alfahím. Az más kérdés, hogy az nem lenne szimpatikus, ha nyüszítve elrohanna, mint egy ovis, mert az nekem már lelombozó. De ha felemelt fejjel elmegy, az férfias.
2016. febr. 4. 10:48
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha valaki megütné a páromat,akkor vissza ütne.

Ha engem felpofozna valaki én is vissza ütnék.

Nem érdekel ki mit gondol,nem tudnám szó nélkül hagyni...

2016. febr. 4. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!