Anyósékkal élni , mert muszáj, milyen lesz? Pozitívumok?
A kérdésben “anyósék” szerepelnek.
A te esetedben Kérdező ki vagy kik laknak még ott?
Khm... miért csacsogsz butaságot, amikor senki nem kényszerít rá?
Más esetben nyilvánvaló, de itt leírta a Kérdező, hogy az anyós egyedül maradt!
Mégis többesszámról kérdez.
Khmke, te nem látod az ellentmondást?
29 Akkoriban nem így épültek a házak ha jol emlekszem amit mondott 1985-1988 között épült.
Akkor olcsó volt a gázfűtés is mikor bekötötték nekik, ma mar egy ekkora ház gázszámlája egy kisebb fizetés…
30.Igen meg van hirdetve. Nincs idő várni az előbb utóbbra ha már nehezen tudja finanszírozni, szerintem más is látja minden dràgul, mi pedig nem tudjuk segíteni úgy, hogy szinte két rezsit fizessünk meg ugye albérlet.
Ahol egy óriási kertes ház nem eladható, ott kizárt, hogy megfizethetelen lenne az albérlet.
Szerintem nincs olyan, hogy muszáj odaköltözni. 2 fizetésből fent lehet tartani egy kisebb albérletet, vagy akár sajátban is lehet gondolkodni, ha ennyire alacsonyak az árak.
Anyos meg oldja meg a saját gondját szerintem, nem a ti felelősségetek. Valanennyiert biztos el lehet adni és abból vegyen kisebbet. Vagy cserélje el.
Szerintem hazugság, hogy mindenki csak a felújított házakat keresi. Mindegyik fiatal ismerősöm felújítandót vett, így a saját ízlésükre tudják formálni. A nagy ház sem hátrány, főleg, hogy sokan 3 gyereket ígérnek be a hitelert.
Jó marketinggel mindent el lehet adni.
Vagy akár kiadni az egyik lakrészt másnak.
Én oda nem költöznék. Öntitek majd bele a pénzt úgyis a felújításra, a neveden viszont sosem lesz. Alkalmazkodni kell majd hozzá, bele fog szólni dolgokba. Nem egészséges.
39. Mi nem ott lakunk albérletben ahol anyós él, nem azon a településen,hanem városban. De nincs messze abszolút megoldható távolság. Egyszerűen azt nem értik egyesek, hogy annyi pénzünk nekünk sincs,hogy azt a házat is fenntartásuk meg a saját albérletunk et is. Ha anyós eladósodik vagy épp mi adósodunk el, az nem megoldás.
Jön a fűtési szezon, már égető a kérdés, igy nem várhatunk az eladásra. Én is hallok jó példákat is hogy xy pegy nap alatt eladta a házát, de ha egyszer ezt nem igazán akarják megvenni akkor hiába mondogatom, hogy xy-nak sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!