Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagyon rosszulesik hogy...

Nagyon rosszulesik hogy anyósék jobban kedvelik a sógornőmet mint engem, mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Az egyszerűség kedvéért neveztem anyósnak, nem vagyunk házasok.

Hiába igyekszem mindig az van, hogy Petra így meg Petra úgy…..

2021. szept. 28. 10:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
79%
Nem tartod veluk a kapcsolatot! Csak paroddal. Problema megoldva. :D
2021. szept. 28. 13:22
 22/28 A kérdező kommentje:

Elnézést, hogy eltűntem csak dolgozom.

Persze nem kötelező, de én valahogy tényleg szeretnék/ szerettem volna jó viszonyt velük. És bele kell törődnöm, hogy nem lesz. Nekem meg fontos a család.

2021. szept. 28. 14:00
 23/28 anonim ***** válasza:
91%

De hát nem bánt, nem szólogat be, nem becsmérel - legalábbis ilyenről nem számoltál be.

Ne máshoz mérd megadat! Veled normálisan, korrektül beszél? Elfogad, mint embert? Méltányolja, hogy szereted a fiát?

Alapvetően ezek számítanak, nem az, hogy hányszor emlegeti Petrát és hányszor téged.

2021. szept. 28. 14:03
 24/28 A kérdező kommentje:

Nem bánt inkább csak olyan, hogy én csinálok Valamit akkor természetes, elvárt, semmi dolog. Ha ugyanezt a sógornőm akkor jaj de kedves drága vagy Petra köszönöm. És persze könnyű mondani, hogy ne érdekeljen de azért ez senkinek nem esne jól.

Elfogadni elfogad de nem szeret.

2021. szept. 28. 14:11
 25/28 anonim ***** válasza:
89%
Sokszor olyanok vannak emögött, hogy egyik fiát jobban szereti, így az ő párjától jobban esik minden, sőt a tőle született unokája is kedvesebb neki. Nem szép, ha ilyen egy szülő, de bizony vannak ilyenek.
2021. szept. 28. 14:25
 26/28 anonim ***** válasza:
92%
Engem konkrétan fúrt anyósom egészen az esküvőnkig, utána a férjem leállította. Nem beszélek vele, gyakorlatilag idegen, a gyerekeinkre sem kíváncsi. Hidd el, sokan lennének a te helyedben.
2021. szept. 28. 14:39
 27/28 anonymousreview60 ***** válasza:
75%

#20:

Az ángyó csak öregítés: [link]

Az ángy a vérrokon férfi felesége: [link]

Egyik sem a (nem vérrokon) sógor felesége.

2021. szept. 28. 15:41
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit mondjak, mert nem ismerem őket, hogy amúgy milyen emberek anyósodék!

Leírom nálunk mi a helyzet...

Anyósomnak az aktuális "veje" mindig különb volt nálam, látszólag... Tudom mit érzel, de én rájöttem hogy minden felesleges amit teszek. Én nem tudtam megváltoztatni őket abban, hogy kedveljenek szívükből őszintén, mert első perctől ellenség voltam. A potenciális rabló aki elviszi otthonról a fiát magával, akit anyagi támasznak tekintett. A vejével nem így van, mert tudja, hogy a lányát senki nem robbantja ki mellőle, de mivel a lányát meg a fiával szemben is túl favorizálja, látszólag nagyon kedves volt eddig minden "vejével". Persze mind szemétláda lett miután szakítottak. Én meg első perctől az voltam. De most látszólag kedvel, amióta rájött nem ment semmire azzal, hogy a fia előtt is először leszólt, utána a fia háta mögött, most meg már sehogy nem mer előttünk. :D Viszont azok után amit velem csináltak meg amit a fiával is csinál, ott tartunk, hogy konkrétan nem tud nekünk mit mondani, érted? Vagy nem érdekli ami valószínűbb. Mi elmagyarázunk neki, hogy már beszéljünk valamiről, mert élőben hallod ülünk és csend. Az a kínos csend. Nem is tudom minek vagyunk náluk néha (én csak a férjem miatt), igaz sosem hozzájuk megyünk hanem mert valami miatt, mivel nem érdekeljük őket és sosem hívnak hogy menjünk amúgy. Anyósom élőben is és telefonban is csak ezt reagálja amit mondok vagy a fia mond: aha... aha... ühüm... aha... Megfigyeltem, amit mi mondunk nem akar hozzá szólni semmit, teljesen érdektelen velünk szemben. Aztán elkezd valamiről beszélni hogy mondjon valamit vagy az ő dolgairól beszél amire viszont várja a reakciót meg hogy szóljunk hozzá. Csak az a fontos amiről ő beszél. Amikor én beszéltem múltkor, direkt rám sem nézett közben. Utána én sem néztem rá amikor beszélt, hogy érezze a törődést ő is. Örülhetne, hogy mi még szólunk hozzá egyátalán... azok után ahogy ők viselkedtek. De már kezd elegem lenni, hogy ilyen szinten látványosan lefos minket, de ha kell segítség mi vagyunk az első akit megtalál! Mi csak erre vagyunk jók, a lánya pedig a minden, a falon csak róla van kép kitéve. Csak vele fotózkodik... Engem olyan szinten megtagad, hogy lagzinkon rólam egyet sem tett ki, nem fotózkodtak velem, nem is törődtek velem, mintha ott sem lettem volna. De majdnem beült anyós a helyemre!

Szóval a lányát tátott szájjal érdeklődve hallgatja ahogy eddig is meg a vejét is mert meg kell mutatni milyen jó ember ő. Vicceskednek, ugrálnak körülötte... De igazából a vej jelöltet sem kedvelik őszintén. Minden csak színészkedés.

Hát nálunk ez van.

2021. szept. 30. 15:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!