Nagyon rosszulesik hogy anyósék jobban kedvelik a sógornőmet mint engem, mit tudnék tenni?
Figyelt kérdés
Az egyszerűség kedvéért neveztem anyósnak, nem vagyunk házasok.
Hiába igyekszem mindig az van, hogy Petra így meg Petra úgy…..
2021. szept. 28. 10:55
11/28 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz velük. Mindenki úgyse fogsz tudni soha megfelelni. A pároddal vagy, nem pedig a szüleivel, szóval nem tök mindegy, hogy mit gondolnak rólad meg hogy kit szeretnek jobban?
12/28 anonim válasza:
Az nem erdekelne hogy engem nem annyira kedvel, van eleg ember aki szeret. Hallgatni viszont akarna a fene, megmondanam hogy bocs de nem erdekel Petra mit es hogy csinal.
13/28 anonim válasza:
Még nem nőttél bele az életbe és gyerekként várod, hogy szeressenek. Márpedig nem lehet mindenkit (egyformán) szeretni és sokszor nem is tudjuk pontosan meghatározni, hogy valakit miért szeretünk. Elégedj meg azzal, ha "anyósod" tisztességesen viselkedik veled.
14/28 anonim válasza:
Engem is ok nélkül rühell, de beletörődtem. Ne akarj megfelelni neki, ha nem szeret akkor minek. Max finoman szólj be, ha nagyon magyaráz, de nem érdemes felhúzni magad miatta.
15/28 anonim válasza:
Ugyanez. Igaz össze-vissza csalja meg nem teszi boldoggá a gyereküket, de egyszerűen imádják. Engem nem. Ez van, nem szerethet mindenki.
Engedd el.
17/28 anonymousreview60 válasza:
#3,#5: A sógorom nője nem sógornőm, de ők a sógorék. Nincs rá bevett, sem bevettlen kifejezés.
18/28 anonim válasza:
Ez valami verseny az anyósod szeretetéért?
A párod szeressen, az anyósod meg viseljen el. Ez reális elvárás.
19/28 anonim válasza:
Nem mindegy? Nem az anyóshoz mentél hozzá :)
20/28 anonim válasza:
De igen van rá kifejezès a magyar nyelvben, csak lassan feledèsbe merül: Ángyò
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!