Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nagyon rosszulesik hogy...

Nagyon rosszulesik hogy anyósék jobban kedvelik a sógornőmet mint engem, mit tudnék tenni?

Figyelt kérdés

Az egyszerűség kedvéért neveztem anyósnak, nem vagyunk házasok.

Hiába igyekszem mindig az van, hogy Petra így meg Petra úgy…..

2021. szept. 28. 10:55
1 2 3
 1/28 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
86%

És? Őszintén, ez miért érdekel téged?

Lehet csak azért nem szeretnek, mert más a hajad színe, vagy a formája, esetleg az nem tetszik nekik, hogy a jobb kezedet a balra szoktad tenni.

Minek kéne megfelelni akárkinek is? Engedd el ezt, mert fel fog őrölni, ami pedig aztán pláne nem éri meg.

2021. szept. 28. 11:00
 2/28 anonymousreview60 ***** válasza:
30%

A sógornőd az anyósodék gyereke. Persze, hogy jobban szeretik, mint téged.

Egyébként meg: Minek kéne megfelelni akárkinek is? Engedd el ezt, mert fel fog őrölni, ami pedig aztán pláne nem éri meg.

2021. szept. 28. 11:06
 3/28 anonim ***** válasza:
88%
2-es: nem biztos - söt a kérdés alapján elég biztos -, hogy a sógornö a sógor felesége és nem az anyós gyereke!
2021. szept. 28. 11:17
 4/28 anonim ***** válasza:
93%
A Petra meg lehet azt hallgathatja, hogy a Juli igy meg a Juli ugy
2021. szept. 28. 11:19
 5/28 A kérdező kommentje:
2 Nem , nem a gyerekük hanem ugyanúgy a másik fiuk barátnője ahogy én.
2021. szept. 28. 11:22
 6/28 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk meg a sógorom a sztár, de engem nem különösebben érdekel. Mondjuk érthető is, hiszen ő hozza az elvárásokat: csinált már 2 gyereket, nekünk egy sincs és lehet, nem is lesz, állandóan anyóséknál lógnak, mi kb. 3 hetente megyünk. Megértem, hogy közelebb áll hozzájuk, ezzel semmi gond nincs. Az ő névnapja, szülinapja szent, az enyémet mindig elfelejtik. :)

De nekem megvannak a saját barátaim, családom, szóval elvagyok velük, meg ettől függetlenül jó a kapcsolat, szóval nem rugózom ezen.

2021. szept. 28. 11:23
 7/28 anonim ***** válasza:
17%

A kettesnek végül is igaza van, mert hivatalosan a sógornő a házastárs lánytestvére. A sógor felesége nem sógornő. De gyanítom, hogy itt a kérdező rá gondol.

Lehet azért kedveli jobban, mert ők már házasok, és téged is akkor fog csak elfogadni, ha hivatalosan is a fia felesége leszel.

2021. szept. 28. 11:24
 8/28 anonim ***** válasza:
91%
Ez kit érdekel? A pároddal legyen jó a kapcsolatod, amíg nincs gyereketek, senki más nem számít.
2021. szept. 28. 11:24
 9/28 anonim ***** válasza:
18%

Barmikor szivesen segitek privatban irj ha erdekel!

Az en esetem sogor mert volegenyemnek novere van. De priman kezelem. Ha a parodnak is ferfi tesoja van a helyzet neccesebb mint nalam. Mert itt egy no (en!) es egy ferfi (a tesoja parja) kerult a kepbe. Nem 2 no.. De segitek ha tudok.

:) N

2021. szept. 28. 11:25
 10/28 anonim ***** válasza:
54%
Szeress most, anyós! :) Czupp czupp
2021. szept. 28. 11:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!