Párom anyja rendőrt akart rám hívni, ez mennyire elvetemült? Vélemények?
Lényegében mielőtt összejöttünk már ellenezte a kapcsolatunkat, mert osztálytársak vagyunk..
Nem is ismert még akkor (de most sem ezek után).
Amikor nálunk voltunk minden nap hívogatta párom, hogy mi van vele, meg hogy jól van-e és van-e valami baj.
Amikor én voltam náluk folyamatosan mindenre szemrehányást tett és azzal jött, hogy fizessek rezsit hogy ott vagyok náluk. Mert csak akkor lennék vendég, ha 2 hetente 1x mennék max.
Hozzá teszem, hogy a kaját mindig magamnak vettem/vittem amikor átmentem és fürdeni is otthon fürödtem.
Aztán történt az, hogy elgurult a gyógyszer és mindenféle kitalált agyszüleménnyel nekem támadtak (anyós és apósjelölt) én meg megmondtam nekik, hogy többet nem akarom látni őket és hogy nem normálisak.
5 hónapja volt ez, azóta egyszer voltam náluk, mert lekéstem az utolsó buszt és ott kellett aludnom. Másnap az anyja rendőrt akart hívni ha nem húzok el azonnal.
Próbált már velük ezerszer beszélni párom is de mindhiába. Egyszerűen nem érdekli őket semmi és senki véleménye.
Eléggé meg van romolva az életük és ezt rajtunk vezetik le.
Összeköltözni még nem tudunk mert diákmunkából nem jön ki egy normális albérlet és nem is annyira biztos a munka diákként.
Várjam meg mire elvégezzük a sulit (május vége) és lesz normálisabb munkánk összeköltözni?
Vagy szakítsak mert ez annyira nem normális?
Annyira össze vagyok zavarodva mit kéne ilyenkor csinálni.
19L
Én azon csodálkozom az ilyen sztorikon,hogy valaki hogy a fenébe jut odáig,hogy egyszer közlik vele,hogy nem szívesen látott vendég a háznál és még egyszer beteszi oda a lábát??!!
Mindegy hogy mit eszel ott és hol fürdesz!
Pont a lányom lehetnél.
A szüleid nem mondták,hogy ne menj oda?
Ha lekéstem volna az utolsó buszt is, inkább éjszakázom az utcán mint oda menjek.
Teljesen mindegy,hogy az a nő kattant vagy sem,mert te adtál lehetőséget az első után újra meg újra.
Oké,hogy fiatal vagy,de kicsit gondoljunk bele
Ez az évek alatt hova fog fajulni szerinted?,én kinézem azt is,hogy akár képesek lennének ütni.
Tényleg ilyen családban akarsz maradni? ,ahol utálnak
Mi lesz később ha gyereketek lesz? Ilyen családba én biztos nem szülnék
Láthatóan a párod fél a szülőktől mert én a helyében úgy helyre penderitettem volna őket,mit a sicc
A párod mit mond? Csak veled ilyenek a szülei vagy az összes barátnővel aki nekik volt ?
Hidd el, egy pasi nem éri ezt meg. Az anyja vele jár, egy csomagban. Kell neked ilyen anyós? Így is ott tesz mindent tönkre, ahol tud.
Ami a nagyobb baj: a pasid ezt hagyja. Ez az ő problémája igazából, neki kéne kiállnia érted, és leállítania anyukát, mielőtt minden nőt elmar mellőle.
Viszont én kíváncsi lennék, hogy miért utál téged látatlanban is. Biztos, hogy nem azért, mert osztálytársak vagytok, ha csak nem 10.-es a srác.
Halló, rendőrség?! Gyorsan jöjjenek, itt van a leendő menyem és nem akar hazamenni! 😂
Tudom Neked nem vicces, csak elképzeltem a rendőrt is, aki felveszi a telefont. 😄
mert én a helyében úgy helyre penderitettem volna őket,mit a sicc..
Ja,az meg úgy megy.
Eltartanak,otthon laksz,aztán majd te leiskolázod őket..
Tök mindegy, hogy kifakadásodra rászolgáltak-e barátod szülei vagy sem, ezzel annyira elmérgesítetted a helyzeted, hogy ezek után természetes, hogy jogosan maximálisan felháborodhatnak azon, ha beteszed hozzájuk a lábadat. Ehhez mérten meg már nem aránytalan a rendőr hívással fenyegetőzés.
Persze simán lehet, hogy 5 hónapja azért csinálták a műsort, hogy ezt elérjék.
Semmi esetre sem optimális közös jövőt tervezni olyan sráccal, akinek szüleinek nem kívánatos személy vagy. Ilyenkor a tipikus az, hogy a srác csak élettársi kapcsolatban — hosszútávú tervek nélkül — rabolja csaja legszebb éveit, aztán a tipikus folytatások:
A. felbukkan új csaj, akit a srác feleségül vesz;
B. csaj tesz róla, hogy “becsússzon gyerek”, de ennek sem szokott jó vége lenni.
"Amikor én voltam náluk folyamatosan mindenre szemrehányást tett és azzal jött, hogy fizessek rezsit hogy ott vagyok náluk. Mert csak akkor lennék vendég, ha 2 hetente 1x mennék max."
Ebben maximálisan igaza van.
Nem kellene a retkes fia. Az anyóshoz is hozzá mensz.
A retek kölyök ki se áll érted.
"Amikor én voltam náluk folyamatosan mindenre szemrehányást tett és azzal jött, hogy fizessek rezsit hogy ott vagyok náluk. Mert csak akkor lennék vendég, ha 2 hetente 1x mennék max."
"Ebben maximálisan igaza van."
Persze, hisz a fiúk is fizeti a Kérdezőnél a rezsit, nem?
Nem.
Akkor nincs igazuk. Beteg gondolat a gyerekem párjától egy-egy ottöltött napért pénzt kérni. Ha ott lakik, az más.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!