Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Párom anyja rendőrt akart rám...

Párom anyja rendőrt akart rám hívni, ez mennyire elvetemült? Vélemények?

Figyelt kérdés

Lényegében mielőtt összejöttünk már ellenezte a kapcsolatunkat, mert osztálytársak vagyunk..

Nem is ismert még akkor (de most sem ezek után).

Amikor nálunk voltunk minden nap hívogatta párom, hogy mi van vele, meg hogy jól van-e és van-e valami baj.

Amikor én voltam náluk folyamatosan mindenre szemrehányást tett és azzal jött, hogy fizessek rezsit hogy ott vagyok náluk. Mert csak akkor lennék vendég, ha 2 hetente 1x mennék max.

Hozzá teszem, hogy a kaját mindig magamnak vettem/vittem amikor átmentem és fürdeni is otthon fürödtem.

Aztán történt az, hogy elgurult a gyógyszer és mindenféle kitalált agyszüleménnyel nekem támadtak (anyós és apósjelölt) én meg megmondtam nekik, hogy többet nem akarom látni őket és hogy nem normálisak.

5 hónapja volt ez, azóta egyszer voltam náluk, mert lekéstem az utolsó buszt és ott kellett aludnom. Másnap az anyja rendőrt akart hívni ha nem húzok el azonnal.

Próbált már velük ezerszer beszélni párom is de mindhiába. Egyszerűen nem érdekli őket semmi és senki véleménye.

Eléggé meg van romolva az életük és ezt rajtunk vezetik le.

Összeköltözni még nem tudunk mert diákmunkából nem jön ki egy normális albérlet és nem is annyira biztos a munka diákként.

Várjam meg mire elvégezzük a sulit (május vége) és lesz normálisabb munkánk összeköltözni?

Vagy szakítsak mert ez annyira nem normális?

Annyira össze vagyok zavarodva mit kéne ilyenkor csinálni.

19L

2021. aug. 28. 00:43
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
78%
Tinálatok mért nem lehettek, miért neked kell odajárnod?
2021. aug. 28. 01:05
 2/35 anonim ***** válasza:
93%
Én nem csinálnám. Kivéve, ha a boszorkány fia megéri! Nyilván neki sem egyszerű, de ha össze tudtok kapaszkodni, szeretitek egymást, akkor bármi lehet belőle.
2021. aug. 28. 01:08
 3/35 anonim ***** válasza:
24%
Hát én se akarnék látni valakit a házamban, aki nem normálisnak nevezett a saját házamban.
2021. aug. 28. 01:09
 4/35 A kérdező kommentje:

Írtam hogy nálunk is szoktunk lenni.

De azóta már csak itt vagyunk.

Volt most szünetben hogy 1 hónapig nem ment haza. A szüleim minden nap beszélgettek velünk jókedvűen és vittek minket mindenhova, meg szívesen látták. Persze házimunkában besegítettünk.

De az a lényeg, hogy nálunk nincs semmi baj azzal, ha itt van.

Csak nem akar sulikezdés után már annyit itt lógni, emiatt kevés időnk lesz együtt suli után és ez megvisel.

2021. aug. 28. 01:09
 5/35 A kérdező kommentje:

3/4 akkor miért nem lehet megmondani kulturáltan, hogy figyu nem látunk szívesen, menj haza?

Ahelyett hogy rendőrökkel fenyegetőzik?

Én is már csak akkor mondtam rá, hogy nem normális, amikor már édesanyámékról meg a szeretteimről mindenféle hülyeséget a fejemhez vágott, amit nem tudom honnan szült meg és elszakadt a cérna.

2021. aug. 28. 01:11
 6/35 anonim ***** válasza:
18%
6: Talán mert te sem voltál túl kulturált, amikor azt mondtad egy anyádkorabelire a saját házában, hogy nem normális.
2021. aug. 28. 01:42
 7/35 Thispain ***** válasza:
86%
#6 Viszont amíg anyós és após jelölt kitaláltak mindent, ő tények alapján mondta ezt. Abban a helyzetben te sem lennél kultúrált.
2021. aug. 28. 03:11
 8/35 anonim ***** válasza:
96%
Ezek mondjuk tényleg nem normálisak.
2021. aug. 28. 05:52
 9/35 anonim ***** válasza:
96%

Elmebetegek szard le őket.

Vagy gondolkozz el ér annyit ez a kapcsolat hogyha életed végéig zaklatni fognak

2021. aug. 28. 06:13
 10/35 anonim ***** válasza:
17%

19 évesen anyós meg apósjelölt..hát szakadok...

Amúgy meg miért kéne állandóan valamelyikőtöknél csövelnetek? Ennyire nem tudsz meglenni a pasi nélkül?

2021. aug. 28. 06:35
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!