Tényleg bunkóság nem inni alkoholt családi összejöveteleken?
Figyelt kérdés
A párom szülei nem akarják elfogadni, hogy iszom. Nem azt várják ugyan, hogy több italt igyak, csípjek be, de azért 12 pohár csússzon le, koccintsak. Én viszont ezt sem teljesítem, mert undorít az alkohol.
Pont most megyünk esküvőre és már most noszogatják a páromat, hogy kérjen már meg, hogy legalább az üdvözlő piát igyam már meg. Szerintük csak azért nem iszom, hogy felsőbbrendűsködjek, különcködjek, hisztériás vagyok, és az már nekik sok volt, amikor egy rokon már kedvesen kitöltötte nekem, de még akkor sem nyúltam hozzá (mondtam, hogy NEM kérek).
Szerintetek igazságos ilyet felróni? Miért várják, hogy olyat vigyek be a saját testembe, ami undorít és bánt?
2021. aug. 26. 17:17
41/41 anonim válasza:
#40 - Ilyen segítőt én is szívesen fogadnék. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!