Tényleg bunkóság nem inni alkoholt családi összejöveteleken?
A párom szülei nem akarják elfogadni, hogy iszom. Nem azt várják ugyan, hogy több italt igyak, csípjek be, de azért 12 pohár csússzon le, koccintsak. Én viszont ezt sem teljesítem, mert undorít az alkohol.
Pont most megyünk esküvőre és már most noszogatják a páromat, hogy kérjen már meg, hogy legalább az üdvözlő piát igyam már meg. Szerintük csak azért nem iszom, hogy felsőbbrendűsködjek, különcködjek, hisztériás vagyok, és az már nekik sok volt, amikor egy rokon már kedvesen kitöltötte nekem, de még akkor sem nyúltam hozzá (mondtam, hogy NEM kérek).
Szerintetek igazságos ilyet felróni? Miért várják, hogy olyat vigyek be a saját testembe, ami undorít és bánt?
Nem bunkóság, miért kellene olyat inni amit nem szeretsz? Fordítva nem értem, mármint a tukmálást. Utálok tukmálni, szerintem nagyon nagy bunkóság, ha valakinek nem kell valami akkor nem kell és kész.
Annyit mondhatsz koccintás előtt mikor kitöltik higy szívesen koccintasz de csak valami alkoholmentessel.
Én inkább azt mondom hogy idd meg az üdvözlő piát. Csak egy ital és elnyered a családtagok szimpátiáját. Utána már nem kell.
Én sem szeretem az alkoholt de egyet kettőt legurítok kedvesség gyanánt.
14 na persze. Nehogy már azzal nyerjem el a rokonok szimpátiáját, hogy meg kell innom valamit, amitől alapból undorodom.
Utána meg az lenne, hogy Katikám, múltkor is megittad, most mit kényeskedsz már megint?
Más az, ha valaki nem különösebben kedveli az alkoholt, de egy-két pohárral alaklmanként azért megiszik, és más az, ha valaki egyáltalán nem fogyasztja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!