Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megsértődtél volna? Bunkó vagyok?

Megsértődtél volna? Bunkó vagyok?

Figyelt kérdés
Jönnének át anyósék (évente kb 2 alkalommal jönnek /mi megyünk). Legutóbb mikor voltak nálunk nem mostak kezet, de akkor 5 hetes volt a kislányunk, és úgy lett össze tapperolva. Van egy 8 éves gyerekük (párom tesója) neki meg könyörögni kellett a kézmosás miatt, nem is értette, hogy miért szükséges. Tegnap írtam anyósomnak, hogy ha jönnek a szappanos kézmosásról ne felejtkezzenek el,mert a legutóbb is kihagyták. Most már 5 hónapos a baba. Fel volt háborodva, hogy ne figyelmeztessem pont én, meg semmi közöm hozzá, hogy ők mit csinálnak, egy ilyen apróságból nagy vitát csinált, én próbálok neki mindig kulturáltan írni (messengeren), ő meg elkezd köcsögözni k. anyázni stb, meg bunkózni. Párom nem mert szólni a múltkor sem az anyjának meg az apjának a kézmosás miatt, csak utólag egymás között megjegyeztük, hogy ezt kihagyták, én most nem vagyok otthon hétvégén, ő meg megint csak nem szólt volna rájuk.

2020. aug. 22. 07:20
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
8%
Miért kellett volna kezet mosniuk? Ha nem volt piszkos, akkor nem gond. Nem kell annyira félteni a kisbabádat. A túlzott higiénia többet árt, mint használ. Csak ezt ma sokan nem akarják elhinni.
2020. aug. 22. 07:27
 2/36 anonim válasza:
91%
Itt biztos nem csak a kézmosás a probléma, de vészesetre én kitennék egy kézfertőtlenítőt.
2020. aug. 22. 07:28
 3/36 anonim ***** válasza:
92%
Emberek!kicsi babánál alap dolog a kézmosás/fertőtlenítés!
2020. aug. 22. 07:36
 4/36 A kérdező kommentje:
Vidéken laknak (utazás sem teljesen koszmentes), eleve náluk gané van, azért is megyünk ritkán, a kertbe nem engedhetjük ki a nagyobbik gyerekünket mert megkapja a láncos kutya, van kb 8-10 macskájuk, mert a ház melletti terményesnél egerek vannak, az ólaknál meg patkányok, de az egész kert is tele van sittel, lomokkal, fémhulladékokkal, kutyakakival, a házon belül is mindig kosz van, ezért elvárás nálunk (nem csak feléjük de mindenki felé aki érkezik) az érkezéskori kézmosás.
2020. aug. 22. 07:37
 5/36 anonim ***** válasza:
93%

Nem voltál bunkó, a legfontosabb a baba egészsége, aki ezt nem veszi tudomásul, az inkább ne is jöjjön. Elég gáz, hogy idős embereket kell kézmosásra nevelni…

Ráadásul vírus van, amúgy is többet kellene kezet mosni.

2020. aug. 22. 07:54
 6/36 anonim ***** válasza:
87%

Jah ostoba elso! Koronavirus alatt jo ha mosatlan kezzel babaznak! Normalis vagy te?

Na de ha nem lenne ez a jarvany, akkor is alap, hogy utcarol jovet kezet mosunk!

2020. aug. 22. 08:13
 7/36 anonim ***** válasza:
96%
Minek írsz rá? Személyesen kell az ilyet lerendezni. Bejönnek az ajtón és barátságosan kizárólag a fürdőszoba irányába engeded őket tovább. Nincs apelláta, kézmosás és utána lehet beszélgetni, babát nézni.
2020. aug. 22. 08:17
 8/36 anonim ***** válasza:
56%
Ahogy a 7-es írja. Ahogy te kezelted, az bunkóság.
2020. aug. 22. 08:36
 9/36 A kérdező kommentje:
7-8 nak. Hétvégén nem vagyok itthon mindkét nap 6-20 dolgozok, feleségem meg nem szól rá a szüleire.
2020. aug. 22. 08:39
 10/36 anonim ***** válasza:
92%
Ha köcsögözik meg k anyázik, nem is értem, miért állsz velük egyáltalán szóba. Sőt, ott kezdődik hogy az ember be sem házasodik egy ilyen primkó családba, kell a francnak ez a putris stílus meg a kosz.
2020. aug. 22. 09:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!