Megsértődtél volna? Bunkó vagyok?
Figyelt kérdés
Jönnének át anyósék (évente kb 2 alkalommal jönnek /mi megyünk). Legutóbb mikor voltak nálunk nem mostak kezet, de akkor 5 hetes volt a kislányunk, és úgy lett össze tapperolva. Van egy 8 éves gyerekük (párom tesója) neki meg könyörögni kellett a kézmosás miatt, nem is értette, hogy miért szükséges. Tegnap írtam anyósomnak, hogy ha jönnek a szappanos kézmosásról ne felejtkezzenek el,mert a legutóbb is kihagyták. Most már 5 hónapos a baba. Fel volt háborodva, hogy ne figyelmeztessem pont én, meg semmi közöm hozzá, hogy ők mit csinálnak, egy ilyen apróságból nagy vitát csinált, én próbálok neki mindig kulturáltan írni (messengeren), ő meg elkezd köcsögözni k. anyázni stb, meg bunkózni. Párom nem mert szólni a múltkor sem az anyjának meg az apjának a kézmosás miatt, csak utólag egymás között megjegyeztük, hogy ezt kihagyták, én most nem vagyok otthon hétvégén, ő meg megint csak nem szólt volna rájuk.2020. aug. 22. 07:20
1/36 anonim válasza:
Miért kellett volna kezet mosniuk? Ha nem volt piszkos, akkor nem gond. Nem kell annyira félteni a kisbabádat. A túlzott higiénia többet árt, mint használ. Csak ezt ma sokan nem akarják elhinni.
2/36 anonim válasza:
Itt biztos nem csak a kézmosás a probléma, de vészesetre én kitennék egy kézfertőtlenítőt.
3/36 anonim válasza:
Emberek!kicsi babánál alap dolog a kézmosás/fertőtlenítés!
4/36 A kérdező kommentje:
Vidéken laknak (utazás sem teljesen koszmentes), eleve náluk gané van, azért is megyünk ritkán, a kertbe nem engedhetjük ki a nagyobbik gyerekünket mert megkapja a láncos kutya, van kb 8-10 macskájuk, mert a ház melletti terményesnél egerek vannak, az ólaknál meg patkányok, de az egész kert is tele van sittel, lomokkal, fémhulladékokkal, kutyakakival, a házon belül is mindig kosz van, ezért elvárás nálunk (nem csak feléjük de mindenki felé aki érkezik) az érkezéskori kézmosás.
2020. aug. 22. 07:37
5/36 anonim válasza:
Nem voltál bunkó, a legfontosabb a baba egészsége, aki ezt nem veszi tudomásul, az inkább ne is jöjjön. Elég gáz, hogy idős embereket kell kézmosásra nevelni…
Ráadásul vírus van, amúgy is többet kellene kezet mosni.
6/36 anonim válasza:
Jah ostoba elso! Koronavirus alatt jo ha mosatlan kezzel babaznak! Normalis vagy te?
Na de ha nem lenne ez a jarvany, akkor is alap, hogy utcarol jovet kezet mosunk!
7/36 anonim válasza:
Minek írsz rá? Személyesen kell az ilyet lerendezni. Bejönnek az ajtón és barátságosan kizárólag a fürdőszoba irányába engeded őket tovább. Nincs apelláta, kézmosás és utána lehet beszélgetni, babát nézni.
8/36 anonim válasza:
Ahogy a 7-es írja. Ahogy te kezelted, az bunkóság.
9/36 A kérdező kommentje:
7-8 nak. Hétvégén nem vagyok itthon mindkét nap 6-20 dolgozok, feleségem meg nem szól rá a szüleire.
2020. aug. 22. 08:39
10/36 anonim válasza:
Ha köcsögözik meg k anyázik, nem is értem, miért állsz velük egyáltalán szóba. Sőt, ott kezdődik hogy az ember be sem házasodik egy ilyen primkó családba, kell a francnak ez a putris stílus meg a kosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!