Ha egy meleg pár tagját bemutatják a szülőknek, akkor az "apósjelöltnek" mondhatjuk, hogy "már tudom kitől örökölte a fia a szépségét"!? Az anya nem fog megsértődni?
Figyelt kérdés
2020. aug. 9. 09:47
1/34 anonim válasza:
Vicc kategóriába szántad, ugye?
Férfira nem mondják hogy szép.
2/34 anonim válasza:
"már tudom, kitől örökölte a fia a rátermettségét..."
3/34 A kérdező kommentje:
vagy a "belevalóságát"?
2020. aug. 9. 09:53
4/34 anonim válasza:
“Tudom, kitől örökölte a méreteit.”
Ennek jobban örülne szerintem. :D
5/34 anonim válasza:
Öszintén szólva az ilyen “Tudom, kitől örökölte" megjegyzések csak kínosak lehetnek, ezt inkább hagyd ki, mert mindenkinek kellemetlen perceket szereznél vele!
Az "örülök, hogy megismerhettem" sokkal értelmesebb szöveg!
6/34 anonim válasza:
Na mostmár tudom kire hasonlít a fiad
Jó nagy b.zi vagy te is
7/34 anonim válasza:
Ez szerintem még több éves kapcsolat után is ciki megjegyzés lenne egy teljesen elfogadó családnál is :D de nem csak az anyósnak, apósnak is. Hanyagold.
8/34 anonim válasza:
Apósod -mivel van gyereke- nyilvánvalóan nem buzі, szóval nem hiszem hogy örülne egy ilyen beszólásnak.
9/34 anonim válasza:
8..Egy meleg férfi attól meleg mert nem lehet gyereke?
10/34 anonim válasza:
8!
Oh, ha tudnád mennyi olyan homoszexualis van, foleg az idosebb korosztalyban, aki ezt titkolja es bizony hazasodik, gyereket nemz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!