Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Illetlenség karácsonykor a...

Illetlenség karácsonykor a paromhoz menni s ott tölteni a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Meleg vagyok már közel egy éve vagyunk együtt, kínos lenne náluk lenni az ünnepek alatt??

A szülei nagyon szeretnék de így jön ki a tali... viszont az tényleg a családról szól így nem lenne túl illetlenség?

2015. dec. 23. 23:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Vannak akik a parjuknal töltik az ünnepet.
2015. dec. 24. 00:06
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Amennyiben szívesen látnak, akkor nem. A gyerekünk párja a családhoz tartozik.
2015. dec. 24. 00:12
 3/15 anonim ***** válasza:
92%
Ha várnak, akkor nem illetlenség
2015. dec. 24. 00:26
 4/15 anonim válasza:
46%

Kedves Kérdező!

Amennyiben szívesen látnak téged és te is örömmel töltenéd velük a karácsonyt nincs semmi akadálya. Természetesen ha a saját családodnak is megfelel ez, és nem esik rosszul, hogy nem velük töltöd a karácsonyt.

Kívánok neked egy nagyon boldog karácsonyt a pároddal!

Üdvözlettel,

Névtelen Pszichológus

2015. dec. 24. 01:13
 5/15 anonim ***** válasza:
81%

Ha szeretettel meghívtak és várnak, akkor dehogy illetlenség.

A húgom barátja is pl. mindig nálunk tölti a karácsonyt. Náluk otthon elég gázos a helyzet, és mi úgy vagyunk vele, hogy nálunk ő is a család része.

2015. dec. 24. 02:20
 6/15 anonim ***** válasza:
Ha szívesen látnak akkor nem :)
2015. dec. 24. 04:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Ha hívtak, akkor nem illetlenség.
2015. dec. 24. 06:20
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
Arról nem szól az írásod, hogy gondolják a te szüleid. Még csak a korodat sem írod.
2015. dec. 24. 06:38
 9/15 anonim ***** válasza:
46%

èn ugyan hetero vagyok,de az a vèlemènyem,hogy amíg otthon èlsz,addig illik az ünnepek alatt is illik otthon lenni.

a mi esetünkben(nem èlünk együtt) 24.-èn otthon vagyunk,szóval nem találkozunk.25.-èn a barátom jön hozzánk ebèdre,mert meghívták a szüleim.26.-án meg èn megyek hozzájuk.

így sztem korrekt, nem tudnám megcsinálni azt a szüleimmel szemben, hogy a 3 napra elhúzok otthonról.

pedig ez a 4.karácsony ,amikor van barátom,nem is pár hónapja ismerem..

20l

2015. dec. 24. 07:23
 10/15 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben járok. Eddig családdal töltöttem az ünnepeket de nekem nem volt valami megerősítő, rosszul érzem magam ilyenkor. Most is inkább mennék barátnőmhöz.
2015. dec. 24. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!